tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post8883741304143727478..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Mano kepta duona pagal AguonėlęOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-46404586104151955442012-04-25T15:04:11.278+03:002012-04-25T15:04:11.278+03:00Linkiu kantrybės:)Linkiu kantrybės:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-55461477402284965022012-04-25T11:53:55.313+03:002012-04-25T11:53:55.313+03:00Ačiū labai už
atsakymą. Bandysiu ir aš duoną kept...Ačiū labai už <br />atsakymą. Bandysiu ir aš duoną kepti.Jurgitahttps://www.blogger.com/profile/12200862269951951687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-1772037730417874912012-04-24T17:11:51.246+03:002012-04-24T17:11:51.246+03:00Jurgita, raugo starteris, tai yra pasigamintas ir ...Jurgita, raugo starteris, tai yra pasigamintas ir pamaitintas raugas, kurį laikai šaldytuve. Ir kai uzsimanai duonos iš vakaro pamaitini. Raugo starterį detaliai aprašė:<br />http://aguonele.blogspot.com/search/label/Raugas<br />http://srovesblogspotcom.blogspot.com/2011/12/dan-lepard-lengvas-raugo-starteris.html<br />http://www.kainetingiu.com/2010/11/duonos-raugas.html<br /><br />Taigi, išsireki, kuris Tau priimtiniausias ir kantriai maitini. O is tiesų, man tai buvo visai nesunku. Grįžtu iš darbo ir pamaitinu ir taip 5 dienas. O savaitgalį jau kepi duoną. <br />Tik pirmą kartą kai kepsi, tai bus dar ne raugo starteris, bet jau tą kurį padėsi į šaldytuvą ir pamaitinusi, po savaitės kepsi, bus raugo starteris.<br />Jeigu kas neaišku, būtinai rašyk, pabandysiu paaiškinti. Kuo senesnis raugo starteris (t.y. pastoviai naudojamas) tuo geriau keliasi, tik kas kart nepamiršk po kepimo pamaitinti.<br />Dar parduotuvėje mačiau sauro raugo pirkti, bet man kažkaip maloniau savo. Tikiuosi patiks ir Tau kepti duoną:) Man nepavyko keletą kartų, bet kai gavosi, tai laimė buvo nereali:)Šokinėjau iš džiaugsmo:))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-78286881220354750582012-04-24T12:57:00.079+03:002012-04-24T12:57:00.079+03:00Labai labai graži duonelė. Aš labai atsiprašau, ga...Labai labai graži duonelė. Aš labai atsiprašau, gal klausima ir paikas, bet kas tas ,,raugo starteris"? iš kur jo galima gauti?<br />naujokasJurgitahttps://www.blogger.com/profile/12200862269951951687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-15255734286888677952012-04-24T11:32:41.482+03:002012-04-24T11:32:41.482+03:00Oi, nesustok:)Kai tingisi gaminti, tai nors akimis...Oi, nesustok:)Kai tingisi gaminti, tai nors akimis yra į ką paganyti:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-63438618882244564932012-04-23T09:28:44.567+03:002012-04-23T09:28:44.567+03:00Oi lauksiu lauksiu rezultatu!!!
Ka jau cia klausti...Oi lauksiu lauksiu rezultatu!!!<br />Ka jau cia klausti, ka iskepe? geriau ziureti ka dar cia kepti is jau keptu :DD Kaip paziuriu kiek ju skirtingu esu kepus, tai manau kokia pertraukele eksperimentams reikia daryti...aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-26651267754847010562012-04-22T21:02:05.179+03:002012-04-22T21:02:05.179+03:00Šiandien dar vieną Tavo duonelę ruošiu išbandymams...Šiandien dar vieną Tavo duonelę ruošiu išbandymams:) Namiškiai jau sako, ką čia pirksim, užeik pas Aguonėlę ir pažiūrėk ką gero iškepė?:)Tipo, gal poto ir tu nusižiūrėjusi iškepsi...Džiugu, kad Tu rašai apie duoną!Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-37491331821048627622012-04-22T20:31:42.256+03:002012-04-22T20:31:42.256+03:00Nu ačiū ačiū tau už tokius gražius žodžius ♥ Bet a...Nu ačiū ačiū tau už tokius gražius žodžius ♥ Bet aš taip pat pagirsiu tavąją duonelę! Ji taip gerai tau pavyko, taip gražiai iškilus (idealiai iškildinus!) ir korėtumas idealus. Džiaugiuos, kad įkvepiu, nes tikrai verta namie kepti duonytę :)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com