tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post751394893731709798..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Duona su kalendros sėklomisOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-84405355633659358532013-03-24T11:20:48.517+02:002013-03-24T11:20:48.517+02:00Aguonėle, tikriausiai per ilgai minkėme, o miltus ...Aguonėle, tikriausiai per ilgai minkėme, o miltus ėmiau tokius pačius kaip visada. Ne, duona trapi nesigavo, kaip tik tokia tvirta, kaip tik ruginė būtų. Ačiū už pastabas, Grįžusi išbandysiu jau normaliai:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-12273471135047811172013-03-22T16:49:41.957+02:002013-03-22T16:49:41.957+02:00Na duoneles spalva tikrai nuo mieliu ar raugo nepr...Na duoneles spalva tikrai nuo mieliu ar raugo nepriklauso! Jos tik kilima duoda, o raugas atitinkamai dar ir skoni. As nenaudoju jokio salyklo ir issikepu tamsias duonas ;) <br />Tiesiog gali buti jog miltai vis delto daugiau sumalti buvo nei reikia arba minkymo procesas uztruko ilgai, daug deguonies gavo tesla, kurio pasekoje ir duona sviesesne iskepe. Man jos ir struktura nelabai patinka...arba tik nuotraukose atrodo. Ji nebuvo trapi? Siaip atrodo, lyg is speltos miltu kepta butu.<br />Sunku patarti vis, nes man duonos kepimas kartais mistinis dalykas buna :oaguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-67382372749708500592013-03-18T19:20:07.140+02:002013-03-18T19:20:07.140+02:00Reikės Aguonėlės paklausti, pas ją duonos receptu ...Reikės Aguonėlės paklausti, pas ją duonos receptu nerealus kiekis:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-80526437217383106072013-03-18T19:19:31.509+02:002013-03-18T19:19:31.509+02:00Pernai jau buvau įvaldžiusi duonos kepimą, bet šia...Pernai jau buvau įvaldžiusi duonos kepimą, bet šiais metais, per tas keliones, net raugo nėra kada pasidaryti, o ką ir bekalbėti apie jo priežiūrą. Greituoju būdu ką nors sumakaluoju ir toliau lekiu:) Bet duona gavosi tikrai skani, tik kažkokia be spalvos. Reikės Aguonėlės paklausti, nes šiuo klausimu ji tikra profė.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-1267349829786966462013-03-18T19:16:57.138+02:002013-03-18T19:16:57.138+02:00Aš jos esu ragavusi dar Tarybiniais laikais, kai b...Aš jos esu ragavusi dar Tarybiniais laikais, kai buvau vaikas, oi kaip man ji nepatiko. O dabar žaviuosi, bet būtent ta iš Kauno:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-45099425504633507482013-03-18T18:03:20.573+02:002013-03-18T18:03:20.573+02:00gal raugas savo darbą dar padaro?gal raugas savo darbą dar padaro?Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-82421176825172682462013-03-18T16:40:05.173+02:002013-03-18T16:40:05.173+02:00Bet ka atiduociau uz kepaliuka karstos skanios duo...Bet ka atiduociau uz kepaliuka karstos skanios duonos! Ir dar su sviestu... mmmm! Mieloji, duona atrodo pasakiskai. Va man duona - aukstasis pilotazas! Kam tie pyragai ir tortai - duona yra zyyyymiai geriau :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-74081505938744348392013-03-18T09:30:52.485+02:002013-03-18T09:30:52.485+02:00Ahaaaa....prisiminiau skonį...kažkada, kažkur valg...Ahaaaa....prisiminiau skonį...kažkada, kažkur valgiusi Borodino duonos :)Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-6931767939802318722013-03-18T07:54:29.735+02:002013-03-18T07:54:29.735+02:00Aš Kaune, man atrodo "Mon ami" taip vadi...Aš Kaune, man atrodo "Mon ami" taip vadinasi kepyklėlėje perku Borodino duoną, ten kalendros ir duonos skonis, man tiesiog tobulas:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-17907814673818014582013-03-17T20:42:12.744+02:002013-03-17T20:42:12.744+02:00Su kalendra dar nesu bandžiusi :) Dabar laukia eil...Su kalendra dar nesu bandžiusi :) Dabar laukia eilėje duona su obuoliais.Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-79679855820309976652013-03-17T15:49:13.205+02:002013-03-17T15:49:13.205+02:00Apraminai, bet kai prisimenu savo keptą http://coc...Apraminai, bet kai prisimenu savo keptą http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/03/mano-pavykusi-pusiau-rugine-duona.html , spalva visai kita buvo. Todėl ir neramu pasidarė, kodėl skonis kaip ruginės, o spalva kaip kvietinės.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-80878547878900423222013-03-17T13:41:15.646+02:002013-03-17T13:41:15.646+02:00Nes tokia spalva ir turėjo gautis ;) Į juodas duon...Nes tokia spalva ir turėjo gautis ;) Į juodas duonas deda skrudinto salyklo, kuris ir suteikia tamsią spalvą.<br /><br />Graži tavo duonelė.Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.com