tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post6014487940151927121..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Rudeninis triušienos troškinysOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-16776101752327179012012-10-22T20:50:25.514+03:002012-10-22T20:50:25.514+03:00patikėk tikrai negaila:) patikėk tikrai negaila:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-87464073635274057102012-10-22T20:48:51.564+03:002012-10-22T20:48:51.564+03:00Vava, virtinukų skyrelis pas mane ir populiariausi...Vava, virtinukų skyrelis pas mane ir populiariausias:) Ech tas lietuviškas kraujas, stengiuosi, mokausi domiuosi įvairiausiomis technikomis, produktais, o vis tiek virtinuka populiariausi:))))<br />Juk vis tiek LT gyvename, mąstyti lietuviškai turime:)) Grįšiu, susibėgsime:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-45014742866186851372012-10-22T20:36:07.958+03:002012-10-22T20:36:07.958+03:00Būtų smagu, jei jau negaila :) Tik turėsi parašyti...Būtų smagu, jei jau negaila :) Tik turėsi parašyti man laiškelį el. paštu ausra@fluke.lt nes tavųjų kontaktų arba nėra, arba nerandu :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-87648799472052777522012-10-22T20:29:14.912+03:002012-10-22T20:29:14.912+03:00Oi, Odeta, man irgi su tavim labai patiko pavakaru...Oi, Odeta, man irgi su tavim labai patiko pavakaruot su vyneliu. Kitą kartą daugiau išgersim ir ne prieš darbo dieną;-) O mano posakis, kad "vynu karmas pravalysim" arba, jei jau labai padaugini, tai sakau, kad "(C:)diskas perkraut reikėjo". <br />Ir lauksim naujų vietnamietiškų receptų, tik parink tokių, kad tiktų lietuviškam skoniui. Ai, mano vyras tavo blogą naršė, tai jam labai virtinukų skyrelis patiko. Sakė, toks lietuviškas;-)Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-24994037850993471462012-10-22T20:21:49.215+03:002012-10-22T20:21:49.215+03:00Grįšiu lapkričio viduryje. Tikiuosi rasiu Tave vis...Grįšiu lapkričio viduryje. Tikiuosi rasiu Tave visą sveiką ir taip pat "su polėkiu" kokią susipažinau:) Man buvo labai smagus vakaras ir likau sužavėta Tavo energija ir sveiku požiūriu. Tikiuosi dar ne kartelį "išplausime Tavo sinusus vynu" (čia durnas mano jumoras, o gal teisybė):))<br />Pasakojo kolegos, kad ten daug gyvačių buteliuose, bet tuo pačiu tai šalis su aukšta kulinarine kultūra. Svajoju kaip parsivešiu kalną knygų ir patirties.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-8599924118416784312012-10-22T20:15:59.788+03:002012-10-22T20:15:59.788+03:00Žinok, valgiau ir čiliakų, ir visokių krienų,tai t...Žinok, valgiau ir čiliakų, ir visokių krienų,tai tam kartui kaip ir lengviau pasidaro. <br />O kada jau išvažiuoji ir kada jau laukt tavęs sugrįžtant? Turiu namuose iš kažkur atvežtą alkoholio butelį su viduje esančia gyvate. Tai net per baisiausia alkoholinį "badą" tas butelys jau kokius 15-20 metų išlieka neatidarytas;-))) Tai tik svetimus išdykusius vaikus pagasdinu juo;-)))Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-34987680903967517752012-10-22T20:08:07.607+03:002012-10-22T20:08:07.607+03:00Dovile, labai užjaučiu, o gal kokių čiliakų užkąst...Dovile, labai užjaučiu, o gal kokių čiliakų užkąsti reikėtų...išprakaituotum tuos sinusus. Šiaip tai labai užjaučiu. Kai sugersi antibiotikų dozę, tada atstatinėsim organizmą:) Svarbu nepasiduoti ir sulaukti manęs grįžtančios iš Vietnamo...gal ten aš kokių "gyvačių" nuo visų "galų" surasiu:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-71072339222370294242012-10-22T20:03:07.157+03:002012-10-22T20:03:07.157+03:00Man nuo mėnesį trunkančio sinusito galvą skauda, t...Man nuo mėnesį trunkančio sinusito galvą skauda, tai ir vaistus geriu, ir gydausi, bet kaip skauda, taip skauda ta galva. Bandžiau kurį laiką susilaikyti nuo vyno gėrimo, eiti anksti miegot, daugiau ilsėtis, valgyti nebaltyminį maistą, bet nieko geriau nepasidarė. Dabar mane antibiotikai nužudys;-))) Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-75707335627998921632012-10-22T19:55:43.589+03:002012-10-22T19:55:43.589+03:00Jeigu peršalimas, tai reikėtų romo 50g užpilti ver...Jeigu peršalimas, tai reikėtų romo 50g užpilti verdančiu vandeniu 100g...ir jauti kaip viskas pradeda kaisti atsipalaiduoti. O jeigu nuo įtampos, tai jau tada vyno ir žydrojo ekrano:))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-79817515527076680012012-10-22T19:52:22.945+03:002012-10-22T19:52:22.945+03:00Kadangi aš sodinau meksikoniškus, tai jie pas mane...Kadangi aš sodinau meksikoniškus, tai jie pas mane kaip kokie pramoniniai išsugo, bet išdavoje sušvelnėjo. Aš irgi prisidžiovinau pynes, valgysime aštriai ir ekonominsime...nereikės pirkti:) Prieš užsisakant, galiu atsiųsti rinkinuką mexikoniškų, turiu visokių ir rūkytų ir ne:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-83555206374646665972012-10-22T19:44:52.540+03:002012-10-22T19:44:52.540+03:00Gerą sprendimą jau radai, tik kad nuo vyno labiau ...Gerą sprendimą jau radai, tik kad nuo vyno labiau neįsiskaudėtų, gal tada brendžio kaip vaistų, gal atpalaiduos... :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-15639075689530749302012-10-22T19:43:28.390+03:002012-10-22T19:43:28.390+03:00Ačiū, ten pilna gražuolių :) Užaugo visas kupinas ...Ačiū, ten pilna gražuolių :) Užaugo visas kupinas dubenėlis ir man čiliukų, mažulyčių ir skaniai aštrių. Pavadinimu "basket of fire", labai dekoratyvus, mažas krūmelis. Sriubai ar troškiniui vieno per akis, tad likusius sudžiovinau :) O iš aštriai.lt reiks ką nors nusižiūrėti :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-52567739483051407382012-10-22T19:41:20.545+03:002012-10-22T19:41:20.545+03:00Skaniai atrodo. O kur triušieną perki? O man irgi ...Skaniai atrodo. O kur triušieną perki? O man irgi yra tekę troškinį dėl čili pipirų išpilt, tik nežinau konkrečiai kokį ten brūdą įdėjau;)))<br />Gal žinot kokį maistą nuo kurio galva nustoja skaudėti? Jei ne, tai einu vyno įsipilt.Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-77844665326805064512012-10-22T19:16:59.864+03:002012-10-22T19:16:59.864+03:00Aušra, šie čili pipirai yra labai švelniai pikanti...Aušra, šie čili pipirai yra labai švelniai pikantiški. ir kaip taisyklė, kuo didesni, tuo mažiau aštrumo. Mažiukai, o tie tai jau laaaaabai aštrūs. Kiek teko ragauti, tai man pats aštriausias yra HABANEROS http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2011/10/mazi-meksikietiski-niekseliai.html. Kai jį įdėjau į troškinį su visomis sėklomis ir atvežtą iš Meksikos, teko troškinį išpilti į klozetą. Tada mes tas sėklas pasodinome namie, vazone ir užderėjo labai aštrūs habaneriukai, bet vis tiek ne tokie siaubingi kaip iš Meksikos. Jeigu konkrečiai šitas vadinasi ispaniškai Chile Pasilla, o jie labai dažnai rūko, kad įgautų dar šiek tiek kitokio kvapo. Persiunčiu info apie pipiriukus, gal patiks:) http://www.aštriai.lt/krautuvele/?utm_expid=38150884-0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.lt%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3D%25C4%258Dili%2520pipirai%26source%3Dweb%26cd%3D9%26sqi%3D2%26ved%3D0CGUQFjAI%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.xn--atriai-bkb.lt%252Fkrautuvele%252F%26ei%3Df-gtUMLmAc7b4QT-rIDoCA%26usg%3DAFQjCNH0huBpIIzkQnR3vxwbcynlb1IvQgOdetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-13610187643075858592012-10-22T18:31:49.174+03:002012-10-22T18:31:49.174+03:00Skaniai atrodo! Čili pipirai labai egzotiški :) La...Skaniai atrodo! Čili pipirai labai egzotiški :) Labai aštrūs? O dar rūkyti, turėtų būti gerai..Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.com