tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post5606038233316764289..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Perlinių kruopų košėOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-52926609312573271672013-10-20T10:02:36.962+03:002013-10-20T10:02:36.962+03:00Išbandysiu. Juk "davirti" visada galima...Išbandysiu. Juk "davirti" visada galima:)<br />Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-13742616120469064442013-10-20T03:17:53.828+03:002013-10-20T03:17:53.828+03:00ne, nepasimerkiu. Perlinės kruopos 20 min. virtos ...ne, nepasimerkiu. Perlinės kruopos 20 min. virtos buna šiek tiek "reišutiškos", bet pilnai išvirusios, beveik "Al dente" :)Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-52889487072681695622013-10-19T16:19:02.350+03:002013-10-19T16:19:02.350+03:00Tikriausiai pasimerki iš vakaro perlines kruopas?:...Tikriausiai pasimerki iš vakaro perlines kruopas?:) Reikės ir man išbandyti kaip Tu aprašei.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-28330866803237003202013-10-19T09:58:57.578+03:002013-10-19T09:58:57.578+03:00Aš panašų patiekalą gaminu tiesiog keptuvėje. Apke...Aš panašų patiekalą gaminu tiesiog keptuvėje. Apkepinu daržoves, pilu perlines kruopas, vištienos sultinio, keptuvėje po dangčiu verdu tik 20 min. Galop sudedu cukinijų kubelius, konservuotus avinžirnius ir petražoles. Man taip paruoštos perlinės kruopos prilygsta skanaim "Risotto" .Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-89449695458263866272013-10-15T18:32:29.128+03:002013-10-15T18:32:29.128+03:00Dovile, maudžia tą kaklą, bet jau pasukti galiu, o...Dovile, maudžia tą kaklą, bet jau pasukti galiu, o svarbiausia kalbėti:) Agurkinė man yra nerealus gėris:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-59787374927702684412013-10-14T20:13:49.997+03:002013-10-14T20:13:49.997+03:00Odeta, mes praeitą savaitę kaip tik virėm perlinių...Odeta, mes praeitą savaitę kaip tik virėm perlinių kruopų su agurkais sriubą;-) O kaklui jau geriau? Mane šiandien taaaip išmasažavo, kad jau pradedu tikėti šviesiu rytojum;-) Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-48942179681195114412013-10-14T18:08:05.208+03:002013-10-14T18:08:05.208+03:00Bet reikia laiko, kad kiti skoniai įsigertų? Jos n...Bet reikia laiko, kad kiti skoniai įsigertų? Jos neišskys?Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-68492416271384793212013-10-14T18:07:14.681+03:002013-10-14T18:07:14.681+03:00Sako sveikiausios avižinės, bet man jos tikras &qu...Sako sveikiausios avižinės, bet man jos tikras "siaubas" iš didžiosios raidės:) Perlinės kruopos man skanu, ypač agurkinėje sriuboje:) <br />O kas dėl tingėjimo, tai šitą dalyką aš labai mėgstu. Dvi dienas tinginiavau, buvo kaklą siaubingai susukę, net balso stygos sustreikavo...žodžiu nei galvos pasukau, nei kalbėjau...ot ramybės pilna troba buvo:))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-38218140575630526612013-10-14T17:02:21.722+03:002013-10-14T17:02:21.722+03:00o jei kruopas paliksite pamerktas per naktį, terei...o jei kruopas paliksite pamerktas per naktį, tereiks užvirti, išjungti viryklę, uždengti dangti ir palikti pastovėti 10 minučių. Ir nereiks nei valandą virti, nei maišyti :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-5853066030761653922013-10-14T13:31:46.974+03:002013-10-14T13:31:46.974+03:00Vienos skaniausiu kruopu! Turbut skaniausios :))) ...Vienos skaniausiu kruopu! Turbut skaniausios :))) Ju risotto - niam niam, o dar su baravaykais... Sitos lekstes irgi neatsisakyciau :)<br />O patinget labai sveika ;) Man kai nera nuotaikos ir noro ar tiesiog tingiu - vyras dar virtuveje prasisuka, as ne nesikisu :)<br /><br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.com