tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post4906566733028991348..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Rytietišku rudeniu kvepiantis viščiukasOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-67587334373515451182013-10-20T12:03:36.936+03:002013-10-20T12:03:36.936+03:00Radau - turėjau visus ingredientus! Višta gavosi t...Radau - turėjau visus ingredientus! Višta gavosi tiesiog fantastiška! Padažiukas labai skanus. Ačiū už receptą!Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-69201096702031811162013-10-19T16:21:58.188+03:002013-10-19T16:21:58.188+03:00Manau nenukentės, bet obuolių sulčių tai būtinai į...Manau nenukentės, bet obuolių sulčių tai būtinai įpilk, nes be jų jau bus visai kitaip:) Tu dažniausiai į LT vasarą atvažiuoji, tai gal iki vasaros dar kas nors naujo ar gero atsiras:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-3260014642145201142013-10-19T10:00:21.544+03:002013-10-19T10:00:21.544+03:00Labai įdomūs komentarai apie Lietuvos restoranus, ...Labai įdomūs komentarai apie Lietuvos restoranus, pusė gerų ča išvardyntų - mano dar neišbandyti, Tad teks prisiminti viską iki sekančios kelionės po Lietuvą... Šitą vištos receptą planuoju išbandyti jau rytoj, jeigu kardamono sėklų rasiu spintelėje (lygtais neseniai buvau jų pasigedusi). Jeigu ne - tai turbūt nebus stipriai nukentėjęs receptas be kardamono?Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-23991726196113863972013-10-10T19:16:45.394+03:002013-10-10T19:16:45.394+03:00Ten aplinkui nedaug vietų kur užsukti. Tik atsimen...Ten aplinkui nedaug vietų kur užsukti. Tik atsimenu kažkada buvo nebloga kavinukė Žalgiriog. kur verso centrai, bet ten rigi nesu buvusi tūkstantį metų...Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-80721541454745015562013-10-09T21:30:52.692+03:002013-10-09T21:30:52.692+03:00Tai dėl Bistro 18 aš irgi sutinku, kad super. Bet ...Tai dėl Bistro 18 aš irgi sutinku, kad super. Bet jau Marceliukės klėtis, tai žemiau kritikos. Man teko dirbti šalia esančiam verslo centre tai buvo vienintelė vieta papietauti. Tai jų kopūstienės visam gyvenimui atsisrėbiau ir patežusių bulvinių blynų atsivalgiau. <br />Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-79085294748962337242013-10-09T21:12:44.872+03:002013-10-09T21:12:44.872+03:00Dovile, Bistro 18 super:) O visų kitų nežinau, o s...Dovile, Bistro 18 super:) O visų kitų nežinau, o su klėtimis prisidraugauju lakstydama po Lietuva pakelių užeigose:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-62785995568441098062013-10-09T21:05:56.725+03:002013-10-09T21:05:56.725+03:00Aš šiandien buvau paskaitoje paie turizmą ir viena...Aš šiandien buvau paskaitoje paie turizmą ir viena kolegė buvo atsinešusi Air Lituanica žurnalą, tai aš pasicekavinau ir pažiūrėjau kokias gi ten maitinimo vietas reklamuoja. Tai įdėta reklama Stikliams priklausančios vietos, Bistro 18, alubaris Špunka, dar kažkas ir Marceliukės klėtis Tuskulėnų gavėje;-) Vienžo, yra ir pobaisių pasiūlymų, bet svarbu už reklamą susimokėt. <br />Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-41691659268075133332013-10-09T17:51:07.374+03:002013-10-09T17:51:07.374+03:00Pabandyk, gal patiks...nes per peitus vietų dažnai...Pabandyk, gal patiks...nes per peitus vietų dažnai nebūna ir jie nerezervuoja. Dar jie žada iš kitos pusės Gedimino 9 kažkokią šampaneriją atidaryti, tipo nerealus maistas, aplinka. Bet kada tai bus nežinau?Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-28610300868447155052013-10-09T12:58:58.308+03:002013-10-09T12:58:58.308+03:00Ooo, net nezinojau apie sita nauja kavinuke, ot as...Ooo, net nezinojau apie sita nauja kavinuke, ot as! O dar savaitgali Vilniaus gatve ejau, kur as ziuriu.. Reikes pabandyt uzsukt, aciu kad pasidalinai :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-64810203965589129162013-10-09T12:36:03.681+03:002013-10-09T12:36:03.681+03:00St.Germain kaip visada stabiliai geras. O Californ...St.Germain kaip visada stabiliai geras. O California žiauriai senai buvau. Mano pažįstami kurie turi Studio 9 atsidarė naują užeigą Vilniaus gatvėje, kur anksčiau buvo Swedbank, tiksliai nežinau kaip jie ten vadinasi, bet ant langų didelė V. Valgiau dienos pietus kartą, tai patiko.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-28243945431227297982013-10-09T12:32:35.195+03:002013-10-09T12:32:35.195+03:00Tas padaziukas nuodemingai gerai atrodo :)
O del ...Tas padaziukas nuodemingai gerai atrodo :) <br />O del restoranu...as dar savaites pradzioje galvojau, kur cia kaip uzsukus, kazkaip nieko nenoriu, tiksliau neissirenku kur :) kazko konkretaus nesinori (is maisto), tai pati nezinau kur smagiau uzsukus. California ar St. Germain gal prisimint reikia. Nes irgi, noriu tokio kokio romantisko isejimo :) Tik beda, nezinau kur :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-75492974908189887712013-10-09T11:54:01.193+03:002013-10-09T11:54:01.193+03:00Užjaučiu Tave ligone, gerk labai labai daug arbato...Užjaučiu Tave ligone, gerk labai labai daug arbatos ir kuo greičiau pasveik:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-37175233943526375872013-10-09T11:53:06.092+03:002013-10-09T11:53:06.092+03:00Skaitytoja, taip tas padažas nuo marinato, viščiuk...Skaitytoja, taip tas padažas nuo marinato, viščiukas jame kepė, o po to suėjo kaip padažas, nes nebedaug liko ir šiek tiek sutirštėjo.<br />Atrodo kuo prabangesnis restoranas, tuo aptarnavimas turėtų būti geresnis, o gaunasi...lietuviškai:) Jeigu ką Vilniuje gero užmatysi, parašyk būtinai, o tai pasiilgau kokio romantiško išėjimo:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-17379359924918318662013-10-09T09:03:52.803+03:002013-10-09T09:03:52.803+03:00Odeta, pritariu Nidai - grazia poza vistyte pagava...Odeta, pritariu Nidai - grazia poza vistyte pagavai ;) O dar man pasakyk, prasau: tas padazas leksteje, jis nuo marinato? <br />Su restoranais as tau pilnai pritariu! Ka cia ir kalbeti - saldyta zuvis.... Fu. Apie aptarnavima isvis patyliu... Nesuvokiu, kaip sau tiek gali leisti... Neturiu zodziu net. Labai gerai, kai pasidalinam info apie restoranus, tikrai pravercia :)<br />SkaitytojaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-59578728788746802652013-10-08T16:11:39.036+03:002013-10-08T16:11:39.036+03:00Aga aš irgi paprastai iš virtos vištos darau lieti...Aga aš irgi paprastai iš virtos vištos darau lietiniam įdarą arba ant makaronų užmetu pakepusi su svogūnais, morkomis. Bet aš sergu nuo sekmadienio ir džiaugiuosi bile kuom ką iki lovos kas atneša. O dar pasierzint noriu, tai po kulinarinius blogus naršau;-))Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-37152545012751299062013-10-08T14:55:15.258+03:002013-10-08T14:55:15.258+03:00Ir dar labai labai skani, patariu išbandyti su obu...Ir dar labai labai skani, patariu išbandyti su obuolių sultimis. O mes kai išverdame kiaušinius dedančią vištą, tai iš jos irgi lieka ne tas žodis kiek, tai sumalu su morkomis, svogūnais, česnakais ir kitais prieskoniai ir padarau lietinių blynų įdarą, sulapnojam, kaip gerą:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-22013925689063713212013-10-08T14:19:05.764+03:002013-10-08T14:19:05.764+03:00Kokia graži vištytė. Mes vakar virėm vištienos sul...Kokia graži vištytė. Mes vakar virėm vištienos sultinį, tai nieko iš vištos nebeliko. Pažiaumojau pervirtos vištos gabalą;-)<br /> <br />Dovilėnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-2238413303918008652013-10-08T07:28:08.133+03:002013-10-08T07:28:08.133+03:00Nida, teko vargšei kojas supančioti:) O su restora...Nida, teko vargšei kojas supančioti:) O su restoranais jeigu ką nors ir pati išgirsi, pasidalink...smagu karts nuo karto save palepinti:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-2862219778320576842013-10-07T22:10:35.519+03:002013-10-07T22:10:35.519+03:00Čia man labai geras update apie tai, kas vyksta LT...Čia man labai geras update apie tai, kas vyksta LT restoranų padangėj:) Vištytė atrodo kuo puikiausiai - gražia poza nufotografavai:) Nidahttp://www.nidosreceptai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-60882776752108429722013-10-06T19:47:28.777+03:002013-10-06T19:47:28.777+03:00Pavydas bambą užgriaužė....noriu į B:) Viskas, gal...Pavydas bambą užgriaužė....noriu į B:) Viskas, galutinai įkalbėjai važiuoti paragauti tobulų mulių:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-16868175293673395952013-10-06T18:39:29.573+03:002013-10-06T18:39:29.573+03:00gera man ji ir be mulių :) čia tik šiaip tokie net...gera man ji ir be mulių :) čia tik šiaip tokie netinkami pamąstymai po žiauruminių pietų Zeelande, palei austrių ir midijų fermas, kur valgiau (ką ten valgiau - šlamščiau, reikėtų sakyt) iki šiol geriausius šiuos moliuskus... :)Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-17890015050665784442013-10-06T16:54:25.611+03:002013-10-06T16:54:25.611+03:00Ir aš girdėjau iš valgiusių Žuvinėje, kad plojo ta...Ir aš girdėjau iš valgiusių Žuvinėje, kad plojo tai plojo, už "žiaurią" kokybę:) O su "Belgais" tai jau taip, nes rudenį pas juos iš viso tuščia, kaip bebūtų gaila. O dar Klaipėdoje, Skandale valgiau nerealius mulius, šviežutėlius gražutėlius:) Taip, kad dar yra vilties ir Lietuvoje...ir reikia susitaikyti su realybe, kad teks grįžti į Lietuvą...į tokią kokia ji yra:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-81977308648651804842013-10-06T13:51:11.460+03:002013-10-06T13:51:11.460+03:00Žinai, o mes į Žuvinę neiname po to, kai paklojom ...Žinai, o mes į Žuvinę neiname po to, kai paklojom solidžią sumą už 6 asmenų vakarienę iš šaldytos žuvies. Nublanko visas malonus aptarnavimas ir geras vynas. O su "Belgais", kai pagavoji, ar ne ironija? Valgyti midijas vasarą, kai jos prasčiausios metuose ir negalėti jų prikirsti rudenį? Et, net bliūdna... kaip reiks gyventi grįžus? Rūtahttps://www.blogger.com/profile/10709875851125086663noreply@blogger.com