tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post3814730392334234139..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Otas garuoseOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-49228163238448314112012-06-14T14:07:58.439+03:002012-06-14T14:07:58.439+03:00Ačiū! Aš manau, kad žuvies garinimui tiktų ir balt...Ačiū! Aš manau, kad žuvies garinimui tiktų ir balto vynelio šliūkštelti, ir sviestuko gabaliukas ant viršaus, o jeigu dar tą sviestųką prieš tai prifarširuoti žolelėmis ir česnaku... Čia aš tik svaičioju... Nesu žuvies garinusi, tik kepiau keptuvėje/orkatėje/ant grilio, bet prancūziško maisto restoranuose teko daug ragauti, tai tos visokios idėjos iš tų ragavimų...Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-80276567033576848102012-06-12T15:48:15.046+03:002012-06-12T15:48:15.046+03:00Laura, būtinai išmėginsiu, kai vyras sugaus ešeriu...Laura, būtinai išmėginsiu, kai vyras sugaus ešeriuką kokį, nors man jie skaniausi su sviestu apkepti arba folijoje su sviestu ant laužo....ačiū;)<br />Segebute, menkę aš irgi garinu, man ji fantastiškai skani o "palieku dar 5 minutėms", tai reiškia, kad toliau garinu, nelaikau kol atvės. Pyliau tik vandens.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-77011235440295381602012-06-11T21:30:22.778+03:002012-06-11T21:30:22.778+03:00Mano mėgstama yra menkė. Labai mėgstu natūralų sko...Mano mėgstama yra menkė. Labai mėgstu natūralų skonį, manau, jog galėčiau su menke bandyti šį receptą. Odeta, garpuodis - tai puodas su dugne įstatytomis grotelėmis? O garinimui pylei tik vandens? "palieku dar 5 minutėms" - tai reiškia toliau garini garpuodyje ar palieki ataušti puode?Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-16225125087777953552012-06-11T19:56:28.316+03:002012-06-11T19:56:28.316+03:00Pabandyk kada upinį ar ešerinį ešerį pagarinti...i...Pabandyk kada upinį ar ešerinį ešerį pagarinti...irgi fantastiškai skanu ;)Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.com