tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post3309529658271695423..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Kaimiška duonaOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-86568657737437682582012-02-15T10:13:18.287+02:002012-02-15T10:13:18.287+02:00Reda, labai didelis ačiū už palaikymą ir trigrašį:...Reda, labai didelis ačiū už palaikymą ir trigrašį:)Stengsiuosi, labai labai:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-14153029526770132582012-02-14T22:23:32.976+02:002012-02-14T22:23:32.976+02:00Odeta, įkišiu ir aš savo trigrašį :) aš manau, kad...Odeta, įkišiu ir aš savo trigrašį :) aš manau, kad viskas Jums gaunasi neblogai, tik daugiau pasitikėjimo savimi :) <br />Taip pat noriu patarti bandyti kepti duonytę pradžioj pagal Aguonėles publikuotus receptukus, nes pas ją viskas labai aiškiai išdėstyta ir pradedančiajam (ir ne tik) duonos kepimo lobynai :) be to ji atvira pagalbai :) aš pati mokiausi ir mokausi iš jos, žinoma neaplenkdama ir kitų duonos kepimo lobynų...<br />Sėkmės didžiausios :)Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-70679503372846383942012-02-13T13:08:18.681+02:002012-02-13T13:08:18.681+02:00Sutinku, man irgi smagu, kai kulinarija hobis ir g...Sutinku, man irgi smagu, kai kulinarija hobis ir galiu būti neįsprausta į rėmus, galiu laisvai improvizuoti. O komentarai...labai smagu jų sulaukti, jausti, kad žmonėms patinka arba nepatinka tai ką darai:)<br />Ačiū už palaikymą:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-56277184139691985462012-02-13T10:04:20.627+02:002012-02-13T10:04:20.627+02:00Oi ne...sukuos tarp verslininkų privačiai, mane ji...Oi ne...sukuos tarp verslininkų privačiai, mane jie smaugia kodėl aš iš blogo nei cento neuždirbu :o Bet žinai, man tai malonumas, man atsipalaidavimas po pačios darbo (dirbu soc. darbą su vaikais) ir lai taip liks. Nenoriu savęs kažkaip įsipareigoti ir prarasti tą džiaugsmą, be spaudimo save darant maistą džiuginti. Man užtenka vieno ar kito komentaro, ir aš patenkinta, savimeilė paglostyta ♥<br />P.S. laikau kumščius dėl raugo ;)aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-70397233870049041932012-02-12T20:14:48.878+02:002012-02-12T20:14:48.878+02:00Dabar darysiu raugą...laiptelis po laiptelio...o T...Dabar darysiu raugą...laiptelis po laiptelio...o Tavo patirtis ir patarimai ypatingai naudingi:) Gal nereikėtų ties hobiu sustoti? Gal galima iš to išvystyti ką nors...?Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-43796887469938237812012-02-12T20:07:29.003+02:002012-02-12T20:07:29.003+02:00man dar nepasitaikė nei vienos duonos su stora plu...man dar nepasitaikė nei vienos duonos su stora pluta. Tiesiog būtina įkaitinti orkaitėje skardelę ant dugno, į kurią pilas pusė puodelio verdančio vandens kai pašaunama duona. Susidarę garai duoda įtakos pačios duonos kilimui bei plutai ;) <br />P.S. malonu jei galiu kuo padėti :) pati žinau, kai ieškojau informacijos ir visur padraikai tik rasdavau.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-81508514585260515252012-02-12T18:57:30.356+02:002012-02-12T18:57:30.356+02:00Ačiū už patarimą. O kaip tu saugaisi nuo per storo...Ačiū už patarimą. O kaip tu saugaisi nuo per storos plutos?<br />Tavo aprašymas kaip kepti duoną, nerealus, ypač man pradedančiąjai.Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-41615652717567763812012-02-12T18:42:23.903+02:002012-02-12T18:42:23.903+02:00Duonos pluta įtrūksta, nes būna per mažai pakildin...Duonos pluta įtrūksta, nes būna per mažai pakildinta ;) <br />tau čia viskas gavos kuo puikiausiai! Pas mane irgi pirmi kepimai nebuvo idealūs, viskam gi savas laikas! Svarbu pradėti.<br />P.S. aš pvz visiškai nemėgstu kepti induose, nes man nesigauna iki šiol ideali ji. Duona "prakaituoja", iš indo tie garai išeiti nelabai gali, ko pasekoje duonelė klampesnė gaunas.aguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.com