tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post2159168856683247721..comments2023-06-12T14:33:14.239+03:00Comments on cocina-rendez-vous: Cepelinai ir kiti grybavimo ypatumaiOdetahttp://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-14134708525098508792012-08-28T21:44:54.088+03:002012-08-28T21:44:54.088+03:00O aš voveraites visas išmečiau. Jooo, situacija gr...O aš voveraites visas išmečiau. Jooo, situacija grybavimui vienoda:)))))Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-69011432002768488672012-08-28T10:05:01.727+03:002012-08-28T10:05:01.727+03:00Del raugintų - visiškai sutinku, nerealiai skanu! ...Del raugintų - visiškai sutinku, nerealiai skanu! Aš voveraičių prisišaldau, mažesnių, padažams arba kišams man žiemą - puikiai sueina. Hmm man jos pradeda karstelti jau nebent pavasarop, jei užsilieka, o šiaip iki Naujųjų kaip ir skaniai naudojasi... Ir dėl rinkimo - pritariu, aš irgi didesnė rinkėja, ką vyras užrodo, tą ir renku :D Žodžiu, situacija panaši ir pas mane, su tais grybų pažinimais ir virimais :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-2562067290423619152012-08-27T22:26:27.008+03:002012-08-27T22:26:27.008+03:00OOo....ačiū ačiū, bet tikrai taip nėra. Šaldau tik...OOo....ačiū ačiū, bet tikrai taip nėra. Šaldau tik nuvalytus, nevirtus. Voveaitės karčios gaunasi, jų negalima šaldyti. Raugintos, jos nerealios..."aukštuomenė" valgė, baldelino t.y. svaigo ...ir ne tik jie, visi. O apie dzūkus, Tavo teisybė, ką moka tai moka:) <br />Kadangi nesu didelė grybų virėja, tik rinkėja, tai apverdu juos visus išskyrus: baravykus, voveraites, rudmėses ir kažkokius, kur tik vyras pažįsta ( Kreivabūdės ar kažkas tokio).Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-63856159784274819182012-08-27T22:00:51.198+03:002012-08-27T22:00:51.198+03:00O džyyyz, Odeta, sakote, kad nemokate rašyti??? Kr...O džyyyz, Odeta, sakote, kad nemokate rašyti??? Krizenau visą įžangą skaitydama :D Taip smagiai gyvenate, rodos! :)<br />O grybų išties, nereikia ir negalima pervirti, naudoti jus tik troškintus savo sultyse, verdant sriubą nenupilti (kaip anksčiau mėgta bent tris kartus nupilti, arba bent tą esu girdėjusi), o šaldyti - nuvalytus ir max nuplautus, viskas. Iš senųjų dzūkų gauti patarimai (čia atsakymas man, kai paklausiau, kodėl mano grybai niekad nebūna tokie skanūs ir kvapnūs, kaip kad dzūkų :D).<br />Aš irgi, absoliučiai cepelinų nevalganti, rodos, kad net sukirsčiau kelis iš tų nuotraukų :D <br />Skaitytoja.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-54900587233223972972012-08-27T20:46:37.555+03:002012-08-27T20:46:37.555+03:00Pagaliau aš prisiruošiau:))))) Metus mašinikė pras...Pagaliau aš prisiruošiau:))))) Metus mašinikė prastovėjo, be cepelinų, kugelio ir į juos panašių patiekalų:)) <br />Tu klausei, kaip darau baravykus. Būtent, užverdu, nugraibau putas, pridedu prieskonių ir verbu jų pačių sultyse apie 30 min. o finale įdedu krapus. Man jų skonis nerealiai papildo. O baravykai labai gaivūs gaunasi savose sultyse:) Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-67340350636598814442012-08-27T20:43:16.790+03:002012-08-27T20:43:16.790+03:00O taip...tikrai riebu ir laaaaabai sotu:) Man po t...O taip...tikrai riebu ir laaaaabai sotu:) Man po tokių pietų, vakarienės ir pusryčių nesinorėjo:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-21718933822205571162012-08-27T20:42:15.406+03:002012-08-27T20:42:15.406+03:00Ačiū:) Tai tikrai labai lietuviška:) Nežinau ar aš...Ačiū:) Tai tikrai labai lietuviška:) Nežinau ar aš to fanė, bet karts nuo karto galima ir taip:)Odetahttps://www.blogger.com/profile/01348002047489658156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-18343702103643101442012-08-27T20:23:57.667+03:002012-08-27T20:23:57.667+03:00Fain. Aš nesenai gavau bulvių tarkavimo mašiną, nu...Fain. Aš nesenai gavau bulvių tarkavimo mašiną, nusipirkau maišą bulvėm spaust ir tyla. Niekaip neprisiruošiu :) <br />O grybų aš neverdu, verdu nebent tuos, kuriuos būtina nuvirt. Nuvalius ir nuplovus sudedu į puodą ir jie susitroškina savo sultyse. Paskui jau dedu juos kur noriu :)Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-19032551272484773542012-08-27T19:45:03.161+03:002012-08-27T19:45:03.161+03:00Lietuviskai riebu :)Lietuviskai riebu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7799471399841496108.post-31489052528937742112012-08-27T19:21:37.478+03:002012-08-27T19:21:37.478+03:00Nuostabu:)Nuostabu:)Anonymousnoreply@blogger.com