Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2017 m. birželio 29 d., ketvirtadienis

Keptų žuvų asorti

Latvijos turguje nusipirkau vėjažuvę, skumbrę ir silkę. Turėjau mažų bulvyčių. Gavosi puiki vakarienė. Tik vėjažuvės daugiau nepirksiu, nors kaulai ir gražiai mėlynai žali, bet jų daug, o pati žuvis sausa. Trumpai tariant, neverta dėmesio, bet skumbrė su silke gavosi skaniausiai.
O gaminau taip:
skardą gausiai išklojau česnakų lapais, pašlakščiau aliejumi, sudėjau žuvį ir bulvytes, dar šiek tiek aliejaus su 1/2 citrinos sultimis, pabarsčiau druska, pipirais, raudonėliu, pankolio sėklomis, garstyčiomis.

Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių. Žuvį uždengiau folija, kepiau 15min. nudengiau ir dar 15min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu