Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2016 m. liepos 25 d., pirmadienis

Kepti baravykai

Ką daryti, kai sugrybauji šviežutėlių, jaunutėlių, gražutėlių, skanutėlių, kvapniausių baravykų?????
Nieko, tiesiog juos apkepti svieste ir šiek tiek pabarstyti druska. O kai viskas jau bus baigta, tiesiog pabarstykite šviežiais krapais. Jie puikiai tinka prie baravykų :)

Be porcijų

Kiek tik turite šviežių baravykų
Sviesto Ghee pagal turimą baravykų kiekį
Druskos, šiek tiek nepadauginant pagal grybų kiekį
Krapų pagal skonį
Nėra čia nei recepto, nei čia ką. Tiesiog įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą. Suberkite supjaustytus riekelėmis baravykus, kepkite vis pamaišant ar papurtant keptuvę, kol baravykai gražiai pagels. Grybams apkepus, pabarstykite druska. Vėl viską išmaišykite. Baigus kepti ir nuėmus nuo ugnies baravykus apiberkite šviežiais krapais, jie nuostabiai suteiks šviežumo!
Galima valgyti su šviežiomis bulvėmis, prancūzišku paskrudintu batonu, salotų lapais, silke, mėsa ar dar kuo jūs beužsigeisite :)


4 komentarai:

  1. o nesusiduri su tokiu reiškiniu, kad baravykai paleidžia sultis ir nekepa, bet jose šunta? Man nuolat taip gaunasi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Susiduriu, kai baravykai būna senesni ir didelėmis galvomis arba pridedu į per vėsią keptuvę arba, per daug prikraunu :) Kai pradejau kepti jaunus, o senus džiovinti ir į keptuvę dėti protingai, nepadauginant ir gerai įkaitinus, viskas puikiai gaunasi :)

      Panaikinti
  2. OMG!!! Va cia tai prabangiai!!! Galeciau as juos taip valgyt ir valgyt, sviezios skanios duonos ir daugiau nieko nereikia :)
    Skaitytoja

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaitytoja, tikrai taip ir as juos valgyciau ir valgyciau :)

      Panaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu