Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2016 m. liepos 28 d., ketvirtadienis

Jautienos antrekotas

Artėjant savaitgaliui skubu pasidalinti fantiškiausiu atradimu mėsos pasaulyje. Prieš gerą mėnesį atradau Mėsos Guru . Į sodybą žadėjo atvažiuoti būrys draugų ir kaip visada vasarą nesinori virtuvėje sukiotis, geriau lauke ant griliaus kokį kepsnį iškepti. Tad, penktadienį užsukau prie Žirmūnų RIMI įsikūrųsį ūkininkų turgelį, o ten labai malonus vyrukas pasiūlė mano svečius pavaišinti jų pačių auginama jautiena.
Visi likome tikrąją ta žodžio prasme "APŠALĘ" nuo fantastiško mėsos skonio, kvapo, tekstūros, minkštumo. Penktadienis tapo priklausomybe važiuoti į šį turgelį, pirkti jautienos gabalėlį ir mėgautis tikra kokybe. Man jie sakė, kad ir Kaune kažkur prekiauja, tik neišsiaiškinau kur.
Va taip, galiu reklamuoti ir be jokių pinigų, užmokesčio. Kai tokia fantastiška produkto kokybė ir aptarnavimas galiu tik linkėti ir toliau auginti puikius galvijus, suteikiant mums galimybe mėgautis fantastiškiausiais kepsniais :)

2-4 porcijos

600g jautienos antrekoto
malti juodieji pipirai
džiovintas raudonėlis

Daržovės griliui:
paprika
šampinjonai
brokolis
baklažanas
1-2 česnako skiltelės
2valg.š. aliejaus
druska
Mėsą dėkite kepti ant gausiai ir gerai įkaitintų anglių. Jeigu jūsų gabalas 600g kepkite ant vienos pusės 3 minutes. Apverskite. Dar 3 minutes ant kitos pusės. Nuimkite nuo griliaus, pabarstykite prieskoniais (pipirais, raudonėliu), uždenkite folijos lapu ir palikite pailsėti 5-7minutes.
Daržoves supjaustykite, pabarstykite druska, smulkiai kapotu česnaku (1-2 skiltelės), pašlakstykite aliejumi. Išmaišykite ir palikite marinuotis mažiausiai 1valandai. Kepkite ant grotelių, vartydami, kol daržovės iškeps.
Nuostabiai skanu!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu