Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Keptos daržovės

Mūsų mėgstamiausias daržovių patiekalas. Jos traškios, aštrios ir joms nereikia šalia nei mėsos, nei žuvies ar kokių kruopų. Susidedi į lėkštę ir tiesiogine prasme, triauški.
Ruošiant šį traškesį yra svarbiausia labai įkaitinta orkaitė, kad viskas keptų staigiai. Ech, kaip skanu :)

3-6 porcijos

2 morkos
1/2 žiedinio kopūsto
1/2 saliero gumbo
1/4 sviestinio moliūgo
1 paprika
2 bulvės
raudonėlis
aliejus
druska
1 česnakas

Supjaustykite daržoves norimo dydžio gabalėliais. Česnaką nenulupkite, bet padalinkite į skilteles. Sudėkite viską į indą su druska, aliejumi ir raudonėliu. Išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.  Daržoves suberkite į skardą ir kepkite apie 10 minučių.

6 komentarai:

  1. Įsivaizduoju savo vyro reakcija, jei pasiūlyčiau tik daržovių vakarienei.... :)))) Sėdžiu ir juokiuos sau pati :D Bet man puikiai būtų, o ir garnyras superinis gaunasi.
    Evi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man irgi tokios daržovių vakarienės patinka! Tik šiomis dienomis tai mes dar švenčių likučius dorojame... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nida, svenciu likuciai…pas mus jie irgi yra, bet jau nebegaliu i juos ziureti :)

      Panaikinti
  3. Sakykite, o bulvės nelieka zalios? Nes kitas darzoves tai puikiai zalias galima valgyti, o kaip su bulvemis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atvirksciai, jos iskepe net per daug. Pjaustykite storiau arba veliau sudekite. Jos tikrai iskepe:)

      Panaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu