Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Blyneliai su feta

Kiek gi galima valgyti saldžius blynus? Skubiai pagalvojus, kokie blynai yra nesaldūs, tai visada galvoje pirmiausia atsistoja vaizdinys: bulviniai, kėdainių blynai, lietiniai įdaryti dešrele, sūriu ar daržovėmis. Tačiau tie miltiniai mažiukai kažkodėl dažniausiai būna valgomi su uogiene, grietine ir cukrumi, sirupu, medumi ar kitaip, bet jie būna pritaikyti saldžiam valgymui.
Šį kartą pusryčiams pasiūliau miltinius blynus su fetos sūriu ir jie užsitarnavo pagarbą tą pačią minutę.

3 porcijos

1 kiaušinis
100 ml kefyro
150 g miltų
mineralinio vandens
1 valg.š. smulkintų šviežių kalendrų
1 valg.š. smulkintų šviežių petražolių
100 g fetos sūrio

Kiaušinį išplakite iki vientisos baltos masės, supilkite kefyrą, suberkite miltus. Išmaišykite kol neliks gumuliukų. Masę iki norimos konsistensijos atskieskite mineraliniu vandeniu. Suberkite kapotas petražoles ir kalendras. Išmaišykite. Sudėkite trupintą fetos sūrį. Viską išmaišykite ir kepkite įkaitintame aliejuje kol švelniai parus.
Tikras skanumėlis :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu