Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2013 m. vasario 2 d., šeštadienis

Boff restoranas, kai norisi tobulos mėsos

Neturiu žurnalistinių ir literatūrinių sugebėjimų rašyti straipsnius, bet šiandien aš tiesiog privalau aprašyti Boff restoraną, kuriame mes privalome (jeigu esame ne prisiekę vegetarai, o prisiekę mėsėdžiai...yra ir žuvies) būtinai apsilankyti ir paragauti tobulo skonio mėsos.
Mėsą aš valgau itin retai, bet jeigu valgau, tai mėgstu, kad ji būtų paruošta nepriekaištingai. Visada garsiausiai "rėkdavau"- jeigu norite teisingo steiko, jūs jį privalote valgyti Markus ir Ko, nes tobulas marinavimas, padažai, garnyras, aptarnavimas. Tačiau šiandien įvyko tai, kas tikriausiai kažkada turėjo nutikti, kai atrodo tobulas restoranas praranda savo pozicijas. Gal aš per daug liaupsinu Boff? Čia jau Jums spręsti, nes jis mane šiandien fantastiškai nustebino.
Meniu nedidukas, pasirinkimas telpa į vieną puslapį ( tiesa puslapio dydis užima pusę stalo, arba kolegos nematai ir jo pasirinkimo emocijų taip pat).
Mūsų kompaniją sudarė keturi žmonės ir visi liko nerealiai patenkinti. Ir kai atėjo virtuvės šefas paklausti, kaip mums patiko jo patiekalai, mes sutartinai tik sugebėjome iš pasitenkinimo jam padėkoti. Šefas atrodė nuosaikus, pasitikintis savimi, bet labai sutelkęs dėmesį į savo klientus. Linkiu jam po kurio laiko neprarasti entuziazmo ir nepaleisti vairo iš savo rankų, kaip atsitiko daugumoje lietuviškų garsių restoranų.
Sriuba. Avienos, pikantiška, skysta. Aš neragavau, bet mano draugė, kuriai reikėjo šilumos ir pikantiško skysčio ( nes atrodo, gripas ją pradėjo pulti) liko sužavėta:
Su kita drauge, mes dalinomės Tuno Tartaru, nes esame prisiekusios žalio ar pusiau žalio maisto gerbėjos. Likome, kaip rusai sako " aboldeli" (apsvaigusios). Padažui labai nedaug sojos, avokadas, stambiai trinto ir stambiai kapoto tuno su marinuotu svogūnu. Jeigu būsite šiame restorane, būtinai paragaukite šią užkandėlę:
Rinkomės karštus patiekalus. Viena draugė prisiekusi raudonojo vyno gerbėja. Čia jau pagyros aptarnaujančiam personalui. Kai atnešė vyną, kurį rekomenduoja restoranas, o ji paragavusi pasakė, kad jai vis tik nelabai patiko jis. Padavėjas atnešė paragauti kito.  Likau sužavėta, kai pakeitė į kitą, jai patikusį raudonąjį vyną. Aš savo baltuoju buvau patenkinta nuo pat pradžių.
Karštieji. Aš pasirinkau Jautienos Angus ( braziliškai) pusiau keptą, su daugiau kraujo. Mėsa net salstelėjusi, labai natūrali, minkšta. Padažui pasirinkau raudonojo vyno padažą, su ant griliaus keptomis daržovėmis.
Pateikė su kaulų smegenemis. Aš Danui iš http://danovirtuve.blogspot.com, šiandien kaip tik gyriausi, kad dar niekada gyvenime nesu tokio dalyko ragavusi. Likau maloniai nustebinta, skonio negaliu aprašyti, nes labai specifinis. Patiko? Taip. Riebu, irgi taip. Dar valgyčiau? Būtinai.
Draugė valgė Jautienos Angus argentinietiškame variante. Mėsa tvirtesnė, raumeningesnė, be saldumo. Kitą kartą rinkčiausi argentinietišką Angusą, nors nerealiai skanus ir braziliškas, bet... valgė irgi keptą su daugiau kraujo.
Na ir Niujorkerio kepsnys, su riebaliuku, visai kitoks, nei prieš tai du buvusieji, kurie varžėsi tik dėl pačios mėsos skonio ypatumų. O šis visiškai kitoks, skonis gal dėl riebaliuko, gal dėl kitos mėsos išpjovimo vietos, bet žavingas iki nerealumo:)
Viskas buvo pateikta pagal Tavo pageidavimus, gerai keptas, tai gerai, mažai, tai mažai. Aptarnavimas nepriekaištingas, tik linkėti galima, kad tokie išliktų ir toliau.
Visi garnyrai pateikiami atskirai. Viską galima pasirinkti, kaip tik pats nori.

Išliaupsinau aš čia labai Boff restoraną, bet jis šiai dienai tikrai vertas tokių liaupsių. Rekomenduoju staliuką užsisakyti iš anksto.
O, tikriausiai jie už tokias pagyras man turėtų sumokėti honorarą, bet ir be jo aš mielai su jumis dalinuosi vieta, kurią būtinai reikia aplankyti. Nepigu, bet ir nebeprotiškai brangu:) Eisime dar ne kartą, kol neprarado savo veido:)
O svarbiausia, kuo skiriasi nuo kitų restoranų-steakhausų, čia varžosi pačios natūralios mėsos skonis, o ne marinatai, kur mėsa vienoda. Visada gerbiu natūralumą:)
Nuotraukos gal ir nekokybiškos, bet restoranas leido fotografuoti, o turėjau tik telefoną"išmanųjį":)))

12 komentarų:

  1. Labai susigundžiau. Koks adresas šio restorano? Kokiame mieste toks yra?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Viktorija, restoranas Vilniuje, prie Mindaugo tilto, tame naujame name, nerealus:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. http://www.meniu.lt/Boff-steakhouse

    Fainas reportažas. Net seilė nutyso bežiūrint. Aš tai baisi mėsos mėgėja. O garnyro užteko? Man tai reik kuo natūralesnės mėsos ir daug daug daržovių.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dovile, visko užteko per akis, garnyrą pasirenki pats. Būtinai pabandyk kol dar nesugedo;) O gal čia bus ilgam. Nes viskas gan paprasta, bet nepaprasta, tiek maistas, tiek aptarnavimas. negaliu pasakyti nė vieno minuso, o gal čia tik mums taip pasitaikė?:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oh my, mano vyras ten numirtu is malonumo del tokios mesos :D As nesu didele mesos gerbeja, bet retakrciais irgi "pramusa", tada ko nors skanaus, ko nors "tokio" reikia :) Labai tiktu :) Tikrai ten eisim, jau ne viena liaupse girdejau, bet dar neprisiruosiau.O vyras speju per vakariene pamirs net sneketi, jei tokia mesa nereali bus :D
    Skaitytoja

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai kai pramuš, būtinai apsilankykit, beje ten yra ir žuvies (Tunas ir Lašiša) Mes irgi tik kaifavom kaifavom ir liaupsinom liaupsinom:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kaip idomu, tikrai mėsos megėjų rojus, estetiškai viskas atrodo...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ne tik estetiškai, bet ir skonis atitinka kainą, kokybę ir t.t. Rekomenduoju išbandyti:)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jei iki vasaros jie išturės išsikeltą kokybės kartelę - reikės užsukti :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Pagal tai, kaip jie dabar elgiasi ir kokie padavėjai aptarnauja, manu, kad nesiruošia trumpam bizniui:) Nors ką gali žinoti:) Nors aš tai labai norėčiau Vilniuje, apart Marcus ir Ko gauti skanios tikros mėsos. Kaip aš pasakiau savo draugėms, aš atokį steiką valgiau tik Urugvajuje, nors ir skersgatvyje ant plastmasinių kėdžių, bet buvo TOBULA...čia pajutau panašų jausmą:)

    AtsakytiPanaikinti
  11. O,pasirodo,kad cia tiek visko ivyko,kol manes nebuvo:) Pries isskrendant pasisildyti,kaip tik buvau Boff restorane,likau apzaveta ir zadejau,tik grizusi pasidalinti ispudziais. O,pasirodo,tu,Odeta,jau nuejai,pabandei ir viska aprasei.
    Ka domina adresas - tai olimpieciu g.1, vilnius.
    Malonus atradimas Vilniuje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lina, mes jau vėl eisime ten...nes dar nieko geriau šiam momentui neatradau:)

      Panaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu