Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. gruodžio 1 d., šeštadienis

Žaidimas, vaisiai ir ne tik

Koks tai vaisius?:)

Neprisimenu kada žaidžiau žaidimus be gamtos ar stalo žaidimų. Ir staiga, supypsėjo mano "išmanusis" telefonas, kuriame atkeliavo žinutė nuo Rūtos iš http://lietuvos-vireja.blogspot.com su kvietimu pažaisti, o ji gavo iš http://laselismedaus.blogspot.be/.  Nors nesu azartiška žaidėja, bet mielai sudalyvausiu.

Pirmiausia taisyklės:
1. Kiekvienas privalo nurodyti 11 atsitiktinių teiginių apie save...
2. ...atsakyti 11 klausimų, užduotų ankstesniojo blogger'io...
3. ...sukurti kitus 11 klausimų, kuriuos atsakytų užtagintieji blogger'iai...
4. ...užtaginti 11 blogger'ių su mažiau nei 200 sekėjų...
5. ...informuoti apie tai užtagintuosius...
6. ...nekeršyti netaginti atgal.

O koks čia?
 
Teiginiai apie mane:
1. Esu subrendusi moteris, maksimalistė gal net kiek perfekcionistė, bet vis dar su pašėlusiomis mintimis;
2. Esu paauglės dukros mama, beprotiškai sunkus periodas man dabar;
3. Esu vis dar įsimylėjusi savo vyrą ir svajoju, kad tai tęstųsi iki gyvenimo pabaigos;
4. Esu pamišusi dėl kelionių ir jose perkamų kulinarinių knygų;
5. Esu pamišusi dėl maisto: jį gaminti, ragauti, vaišinti, kalbėti, skaityti, užuosti;
6. Patinka gurkšnoti baltą sausą vyną, o jeigu jis Prancūziškas, Itališkas ar N.Zelandijos, tada vakarėlis pavykęs;
7. Noriu kuo daugiau laiko per metus praleisti (pagyventi) Prancūzijoje. Dėl kokybiško gyvenimo būdo;
8. Noriu kuo daugiau laiko skirti sau: reguliariai sportuoti ir maitintis, reguliariai lankytis pas masažistą (-ę), reguliariai atlikti grožio procedūras, pagulėti šiltoje vonioje su visokiomis druskomis, kvapais, pasigražinti pas kosmetologą (-ę);
9. Noriu pasimokyti kulinarijos paslapčių pas profesionalų virtuvės šefą, kad galėčiau džiuginti šeimą, draugus, blogo skaitytojus įdomesniais patiekalais;
10. Noriu, kad mano kompanija būtų tarp lyderių, ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse ir, kad sukurtume tokį grožį, jog visi žavėtųsi, fotografuotų;
11. O labiausiai už viską noriu būti sveika ir, kad galėčiau džiaugtis tuo ką turiu ir įgyvendinti apie tai ką svajoju ir ko noriu.

Kažkaip aš čia baigiau su klasikine mintimi:)

Ar valgoma? Kas tai?

Atsakymai į Rūtos klausimus:
1. Ar grojate kokiu nors muzikos instrumentu? Jei taip - kokiu? Jei ne - kokiu norėtumėte mokėti groti?
Kažkada paauglystėje grojau akordeonu. Grojau dėl mamos. Pabaigusi muzikos mokyklą, įteikiau mamai diplomą ir padėjau akordeoną. Dar dabar stovi kampe aapsivijęs voratinkliais.
 
2. Kokius dvylika patiekalų gaminate Kūčių vakarienei (žinoma, jei ją ruošiate)?
 Paskutinius 10 metų per šventes važiuojame pas tėvus, o jie su malonumu prigamina kalnais visokiausių Kūčių patiekalų.

3. Kokiomis užsienio kalbomis kalbate?
Kalbu rusiškai, angliškai, šiek tiek ispaniškai ir prancūziškai.

4. Kokią paskutinę knygą skaitėte (o gal vis dar skaitote)?
Skaitau Sandra Brawn "Smash cut" ir Hong Ying "Šanchajaus sugulovė"

5. Ką manote apie rūkytą viskį? Patinka? Kurio gamintojo? Nepatinka? Kodėl?
Viskio, o tame tarpe ir kitų stiprių gėrimų negeriu. Viskis man bet koks smirda.

6. Kokia Jūsų mėgstamiausia alaus rūšis ir gal net labai konkretus alaus?
Alaus nemėgstu, bet kai būnu D.Britanijoje visada paragauju vieną kitą bokalą Guiness, na gerai, apsimelavau, kai valgau Belgų restoranėliuose, visada išgeriu taurę belgiško alaus.

7. Sendaikčių mugės: už ar prieš? Ar lankotės? Jei taip - kokiose? Ar perkate? Ar naudojate jose pirktus daiktus? Jei nenaudojate - tai kodėl.
Patinka sendaikčių mugės, ypač Prancūzijoje. Perku visokius baldus, indus ir šiaip viską kas krentą į akį. Taip, net labai naudoju visus tuos daiktus, turime tokį 200 metų senumo namuką, o jame naujumas netinka.

8. Jei reikėtų (galėtumėte), ką pasirinktumėte - namą užmiestyje ar butą senamiestyje? Kodėl?
Namą mieste. Todėl, kad nereikėtų vežioti dukros po būrelius, o ji pati savarankiškai nuvyktų su viešuoju transportu. O geriausias variantas, mano šeimos nuomone, namas arba didelis butas (būtinai su garažu) mieste ir sodyba kaime arba pajūryje.

9. Kokia Jūsų profesija?
Esu inžinierė.

10. Ar prenumeruojate periodinę spaudą? Kokią?
Prenumeruojame Lietuvos rytą, Verslo žinias, IQ ir Nacionalinė geografija. Paskutiniais metais "Kalėdų senelis" užsako kokį kulinarinį žurnalą. Šiais metais buvo "Good food"

11. Austrės, midijos, jūros sraigės, jūros ežiai, varlės ir kt. - delikatesai ar tai, ko stengiatės išvengti?
Rūta, va čia tu į dešimtuką. Aš dievinu austres, midijas ir visas kitas geldeles, varles, sraiges, krabus, omarus ir t.t.


Ar ragavote? Verti nuodėmės:)

 Mano klausimai Jums:
1. Kada pradėjai rašyti savo tiklaraštį? Kodėl?
2. Kaip reagavo namiškiai į šį tavo užmojį?
3.Ar turi savo firminį patiekalą, kurį pats (-i) gamini? Koks jis ( jeigu turi paskelbęs (-usi) įdėk nuorodą)?
4. Ar pagalvoji apie savo puslapio ateitį? Kokia ji?
5. Ar sieji savo ateitį su maistu? Kaip išsivaizduoji, o gal jau įsibėgėjai? Ar tai tik hobis? Kodėl?
6. Kokia tavo virtuvė? Turi mėgstamą, tik TAVO, įrankį, indą, daiktą?
7. Koks tavo mėgiamiausias  restoranas, kavinė, užeiga? Kodėl?
8. Koks ingredientas pats populiariausias tavo patiekaluose? Kodėl/
9. Kokios šalies virtuvė tavo mėgiamiausia? Kodėl?
10. Ar patinka keliauti? Kokią šalį norėtum aplankyti labiausiai?  Kodėl?
11. Koks tavo mėgiamiausias laisvalaikio praleidimo būdas?

Koks čia augalas?

Labiausiai norėčiau sulaukti atsakymų iš daug daug žmonių, bet žaidimo taisyklės yra tokios:):

Aguonėlė http://aguonele.blogspot.com/
Mindaugas http://mindaugas-bonappetit.blogspot.com/
Dalia http://geravirtuve.blogspot.com/
Renata http://www.isbandytireceptai.com/
Laura http://blog.mezgalai.lt/
Nida http://www.nidosreceptai.lt/
Viktorija http://segebute.blogspot.com/
Nerijus http://www.vax.lt/
Ieva http://www.ievosreceptai.lt/
Dalia http://www.7ravioli.com/
Irma http://irri-style.blogspot.com/

Ir visai čia nebuvo sunku. Pasakyčiau, kad net malonu. Smagu rašyti apie save ir susimąstyti, o apie kitus dar labiau rūpi sužinoti. Prašau, atsakykite visi kas tik skaitysite apie šį žaidimą.

Nuoširdžiai,
Odeta

Gavau iš Viktorijos bakstelėjimą ir su malonumu atsakau į jos klausimus:
1. Kokius mokslus pabaigėte? Ir kokioje profesijoje dirbate?
Baigiau VGTU, statybos inžinierė, dirbu projektavimo firmoje, tiksliau prieš 10 metų ją įkūriau ir kuri sėkmingai dirba Lietuvoje. Projektuojame tiltus, kelius, geležinkelius, vandentvarkos ir aplinkosaugos objektus. Lengviausiai pamatomas mūsų suprojektuotas pėsčiųjų viadukas Vilniuje tarp Karoliniškių ir Lazdynų.

2. Kokia kamera fotografuojate? Kas lėmė šį pasirinkimą? Kokia mėgstamiausia fotografijų tema?
Fotografuoju Pentaxu. Kai pradėjau rašyti savo blog-ą vyras jį išrinko ir padovanojo man. Labai noriu išmokti fotografuoti, bet vis neatrandu laiko nueiti į kursus. Labiausiai patinka veidai. Kai matomos visos emocijos. Nekenčiu ( na gal aš per stipriai čia pasakysiu) kai apifotošopina ir pateikia kaip originalą.
 
3. Kas yra jūsų kulinarinio tinklaraštinkiškumo motyvacija (kas skatina rašyti, kodėl tai darote)?
Visada mėgau gaminti. Kai buvau studentė, su draugais sugebėdavome iš kirvio sriubą išvirti. Po to buvo karjeros laikotarpis, dukrelės gimimas...laiko maistui nebuvo kada skirti, užtegdavo vaikiško maistelio likučių visiems. Tada nuosavo biznio kūrimas...grįždavau namo "išprotėjusiu" veidu nuo rūpesčių, strategijų ir t.t., tik prie viryklės man įtampa atslėgdavo. Supratau, kad tai mane "veža", o nusipirkta pirmoji knyga apie Itališką maistą Italijoje mane tiesiog pavergė ir užbūrė, nesustoti.
 
4. Kokią periodinę spaudą prenumeruojate sau ir kokią šeimos nariams?

Prenumeruojame Lietuvos rytą, Verslo žinias, IQ ir Nacionalinė geografija. Paskutiniais metais "Kalėdų senelis" užsako kokį kulinarinį žurnalą. Šiais metais buvo "Good food"

 
5. Kokius žinote lietuviškus publikuojamus ar Internetinius kulinarinius žurnalus? Kokius skaitote?
Turiu milžinišką kulinarinių knygų biblioteką, žurnalų (dažniausiai jie Prancūziški ir Ispaniški) krūvas, skaitau Goodfood, Food & Wine, blogus, Dovilės rekemnduotą tiklaraštį Belonika.ru ir šiaip po internetą naršau ingredientų pagalba. Kartais netikėčiausiose vietose atrandu stebuklų. Nesu prisirišusi prie vieno ar kito žurnalo.

6. Įsivaizduokite: jūsų gimtadienis, mylimas žmogus nori jums paruošti/užsakyti vakarienę. Kokių patiekalų ir gėrimų norėtumėte šia ypatinga proga?
Čia jau mano vyrui būtų labai lengva, baltas vynas ir jūros gėrybės. Svarbiausia, kad jos būtų šviežios, o vynas iš Prancūzijos, Italijos ar N.Zelandijos. O jeigu galima ir pasvajoti, tai labiausiai norėčiau paragauti šviežio, tik ką sugauto karališko krabo mėsos. Ušuajoje (Argentinos pats piečiausiai nutolęs miestas) ragavau sriubos, ji buvo dieviško skonio.

7. Kokiems patiekalams dažniausiai jaučiate troškimą (craving) ... arba Kokio maisto troškimas prikelia vidury nakties iš lovos ir priverčia praverti šaldytuvo duris?
Vienareikšmiškai žuvis ir jūros gėrybės. O šaldytuvą vidury nakties galėčiau atsidaryti dėl silkės:)

8. Kokioje pasaulio vietoje norėtumėte gyventi? Kodėl?
Prancūzijoje. Bet tik dalį metų, kitą dalį norėčiau praleisti Lietuvoje. Tam tikslui dabar labai intensyviai dirbame:))))

9. Kokio ilgumo yra jūsų kulinarinis stažas?
Nuo 1989m. kai pradėjau gyventi atskirai nuo tėvų, bendrabutyje. Nors visada mėgau ir namuose pasisukioti virtuvėje.

10. Kas jūsų nuomone yra “kulinarinė nuodėmė”?
Va čia tai sudėtingas klausimas. Nuodėmė, ji kartais tokia saldi būna:))) O aš mėgstu nuodėmes:))))

11. Trys jūsų mėgstamiausi kulinariniai autoriai (gali būti knygos, TV laidos vedėjai, tinklaraštininkai). Kas jie?
Čia jau tikrai trijų negalėčiau išvardinti. Dabar mano favoritas, knygos parsivežtos iš Vietnamo ir Kombodžos. Blogai kuriais žaviuosi, juos visus seku. Aguonėlė yra mano duonos kepimo įkvepėja, Mindaugas triušienos šedevrų meistras, Viktorija (tu) su sveika mityba, Nida žavi savo straipsniais, kurie ne tik apie virtuvę, Laura su savo kruopščiai ir išradingai pateiktais patiekalais, kuriuos lengva nusipirkti ar sužvejoti:), Danas savo profesionaliais patarimais, Nerijų už eksperintus, Širšių lizdo už  jaukius, labai naminius patiekaliukus, Viktoras žavi patiekalais be "muci puci" ir dar daug daug žavių blog-ų. Man visi blogai yra gėris, vien todėl, kad žmonės rašo, dalinasi ir šviečia teigiama energija:)




 

27 komentarai:

  1. Koks įdomus žaidimas ir labai smagu pasiskaityti.
    O tą vieną vaisių su rožiniais dygliukais ir baltu vidumi esu ragavusi. Iš Kinijos man lauktuvių buvo atvežę. Aš planuoju šiemet žiemą daryti visokių keistų vaisių degustacijas namuose su dukra (na, kokių tik rasim Lt), kai nežinai ką valgyt - ar spyglius, ar žiedus;-)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dovile, tu kaip visada maloni. Ir man smagu pažaisti. Dėl to vaisiaus, tais vadinasi Drakono ūsai:)Man jis nebuvo labai skanus, o kiti krykštavo iš džiaugsmo:)

      Panaikinti
  2. Odeta, nors taisyklės neleidžia atgal taginti anksčiau paminėtų žaidėjų, išimties tvarka prašau "sužaisk" į mano klausimus, aš atsakiau į tavo: http://segebute.blogspot.com/2012/12/zaidziame-zaidimus.html

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Viktorija, atsakiau į visus tavuosius klausimus. Labai įdomu buvo, ačiū už pakvietimą:)

      Panaikinti
  3. O, dėl Prancūzijos mūsų nuomonės sutampa. Mes jau dvejus metus iš eilės maišom šią šalį ir jaučiu, kad ateityje stengsimės kasmet vėl joje pabūti, nes patinka... viskas (įskaitant visas jūros baisybes).

    P.S. Gerai, kad dar pasitaisei dėl belgiško alaus ;))))))

    P.P.S. Vaisiai tai matyti ir ragauti, tad patylėsiu, leisiu kitiems paspėlioti :) Tik prasitarsiu, kad paskutinis iš Tavo nufotografuotų, buvo lotosas.... Tavanietiški ledai su lotosais... kažkas tokio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mes dažniausiai gyvename Bordeux, keliaujame po Baskus, Bretane. Gražu Provance, bet tai ne man.
      Valgėme lotosų desertus, salotas, gėrėme arbatas...sužavėta iki širdies gelmių ( oho kaip aš čia pasakiau mandrai:))))
      Smagu buvo sužaisti:)))

      Panaikinti
    2. Odeta, ačiū už pasiūlymą pažaisti. Labai smagu buvo :-)

      Panaikinti
  4. Man irgi didziausia ispudi paliko butent si Prancuzijos dalis. Palei Biskajos ilanka, Pirenai.. . Geris, ne kitaip. Ech… jau dabar laukiu vasaros, gal vel iseis nors savaite ten :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Rūta, jums nuo Briuselio tik viens ir Bordo ar Baskuose:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. na, gal viens ir du :) bet taip, arti pasiutusiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Odeta, ačiū už atsakymus! Mūsų baigimo metų VGTU Aplinkosaugos Inžnerijos fakluteto laida turbūt gausiausiai dirba pagal profesiją. Žaviuosi tais profesionalais, kurie dar ir sugebėjo sukurti verslą, duoti kitiems žmonėms darbo. Toks susidarė įspūdis, jog tavo "taurė" labai pilna: profesinis darbas, verslo valdymas, paauglė dukra, namai keiose vietose, kelionės aplink pasaulį ir dar kulinarinis tinklaraštis... Pavydėtina energija ir sugebėjimai. Mano šilčiausi linkėjimai tau ir tavo šeimynai.
    Viktorija

    AtsakytiPanaikinti
  8. Viktorija, net nežinau ką čia bekomentuoti. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oij, Odeta! Zinok kaip buvo idomu paskaityti apie pacia Tave ir daugiau "pazinti"! :) Atradus Tavo bloga senokai zavejausi, ka gamini, ka ir kaip rasai, po ilgoko laiko tik isdrisau pradeti rasyti komentarus (dabar net nezinau kodel taip :)) ). Ir tikrai, atrodo kad Tavasis gyvenimas pilnas viskoooo :) Tai taip zavu!
    (P.S. Hmm bandysiu is naujo pazinti uzmgezti su N.Zelandijos vynais. Pirmiausia "susipykau" su Australija, tai didelio noro nebuvo ir NZ. Nes man irgi FR, IT yra the best! O Tavasis skonis man priimtinas, tai gal NZ bus atradimas pagaliau :)
    P.P.S. Gal isivaizduoji ir zinai, ar galima kaip nors per ka nors ir kaip is FR dezemis vynus atsigabenti? Gal is kokiu tarpininku ar tiesiai vyndariu? :) (taip taip, nieko negaliu padaryti, vynas liejasi laisvai pas mus :))) )).
    Skaitytoja

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už tokius mielus žodžius:) Man Tavieji komentarai labai žavi, nes galime padiskutuoti. N.Zelandijos vynai labai geri, bent jau išbandyti iš Mineralinių vandenų. Kiekvieną mėnesį jie padaro dideles nuolaidas vieniems ar kitiems vynams, kartais, net labai aukštos kokybės. Tada aš jau prisiperku dėžėmis, pasidedu į rūsį ir kai jaučiuosi nusipelniusi ypatingo vyno, išsitraukiu:)
      Su prancūzišku vynu LT labai skurdu. Ir jie čia labai brangūs. Nors FR vynai nėra pigiausi, kaip sakykim Ispanijoje, bet už 7-8 EUR gali nusipirkti labai kokybišką vyną. O jeigu perki pas savo vyninką, galima nusipirkti ir dar pigiau. Bet žemiau 5 EUR nevertėtų pirkti, nebent vakaruškai kur visi viską geria:)
      Mes perkame vyną irgi dėžėmis:)) Dėl atsigabenimo į LT nė karto nesidomėjau. Geriausia išsiruošti kelionei automobiliu po Europą (mes taip parsivežame kalnus vyno). Šveicarijoje irgi nuostabūs vynai, bet jie kažkodėl ne eksportuoja, o ir kainos visai humaniškos.
      O dabar laukiu nesulaukiu kada grįšiu namo. Kai vėl galėsiu įsipilti taurę vyno su kokia nors pačios pasiruoša užkandėlę ir ištempusi kojas smagiai pariogsoti prie židinio:)

      Panaikinti
    2. Oijjjj, kaip suprantu Tavo sita svajone! Geriausi vakarai! Isipili vyno, tapu kokiu ir geriausias relax'as :) Tikiuosi jau sveiksti ir greitai paleis is tu baisiu "namu"?
      Del FR vynu ir visu pietiniu tai taip, zinau kainos ir kokybes santyki - uztat ir rezgu jau minti kuri laika, ar nera kaip gabentis dezemis tiesiai is ten, nes na hmm mane nervuoja is principo moketi n+k kartu daugiau, kai zinau, kad uz tokia kaina galiu isties gauti geresnio vyno (net ir atmetus importavimo kastus, shop'u ir team'o islaikyma etc., daugeliui produktu nesveiki antkainiai lieka). O bet taciau, pazyziu ir moku, be vyno irgi neiseina :D Bet butu smagu. Ypac dar medines dezes liktu po visko, jos tai kaimo troboj praverstu tuo paciu :))
      O su kelionem auto... As tiesiog paniskai bijau tokiu kelioniu :D Nezinau kodel, bet visada renkuosi lektuva, o vietoj auto nuomojames. Na tiek daug laiko vaziuoti...Man kazkodel gaila laiko. O siaip nemegstu tiek sedeti :D Nors sutinku, kad galima ir pakeliui kur pasidairyti, ir parsivezti daugiau. Bet dar nenusiteikiau moraliskai tokiai kelionei, nors vyras senai jau ikalbineja :) Ir del MV gera minti davei, jie juk tikrai skelbia akcijas, iskart galima deze kad ir is ju prisigriebti. Namams, t.y. sau, visada gerus tik imam, ammm na gi kitaip neskanu :D
      O del Sveicarijos vynu man naujiena pasakei! Kaip idomu! Dzyyyz, varysiu kur pagilinti savo vyno zinias, nes kartais kaip "tundra" pasijauciu :D Aciu, kad daliniesi info :)

      Panaikinti
  10. Matai, jeigu vežti per muitines, tai visokie alkoholio muitai t.t. prisideda, o kadangi rinka nedidelė, tai žmonės nori greitai pinigėlių užsidirbti. Nors dabar, kai daug įvairiausių vyninių prisisteigė, tai keistai atrodo, kad kainos nekrenta. Dabar esu užsikabinusi ant MV vynų, aš ten randu visiems gyvenimo atvejams. Vynoteka man kažkaip nublankusi, Vyno klubas man atrodo tiesiog nepadoriai kainas susikėlę, karts nuo karto nusiperku pas Kabašinskus Konjako namuose šampano, kai pasitelkusi pažintis išpešu nuolaidas, dar karts nuo karto prasinešu per BuonGiorno krautuvėlę, kai jie atsiveža šiaurės Italijos vynų. Tikriausiai ir viskas, kitose nesu buvusi arba neradau kas atitiktų mano skonį. Mano draugų dukra D.Britanijoje gavo somelje kažkokio aukšto lygio diplomą, tai galvoju, kad reikėtų kada ją pakalbinti.
    Dažniausiai ir mes skraidome bei vietoje nuomojamės automobilį, bet slidinėti visada važiuojame su automobiliu iš LT, ypač dabar, kai nuo Varšuvos iki Berlyno magistralė. Nedaug vargo lieka. Kartą metuose važiuojame su auto į Prancūziją, reikia nuvežti parvežti, tuo pačiu ir vynelio dėžučių atsivežame ne vieną:)Vokietijoje, kaip tik pakeliui yra išparduotuvių miestas (prasinešame per pinigines)ir šiaip mes visada važiuojame neskubėdami, pažioplinėdami, su visokiomis skirtingų kraštų vakarienėmis ir jaukiais viešbutukais...ech, rašau ir jau pati noriu važiuoti kuo greičiau.
    Info negaila, svarbu, kad tik padėtų:)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš irgi labai bijau kelionių auto po avarijos Lenkijoje.
    Ir nepatinka, kai LT nelabai ten super duper vynui kaina užkeliama, ypač kai žinai, kad tas vynas gabenant į LT jau sugadintas yra dėl nepalaikomos teisingos temperatūros ir ten furose užšaldytas-atšildytas. Kartais norisi tiesiog nusipirkt kažko nepretenzingo už teisingą kainą ir nepermokant.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Visiskai pritariu Dovilei :) (Paskutinis "atraidimas": balzamiko nugarintas, tas tirstasis. Is Ispanijos parsiveziau uz 2 EUR, viskas su juo puiku beje ;) Cia atradau kad jis kazkoks paturpinta sturbut - 30 LT jau ;) ). Ir del vynoteku visu - sutinku. Dabar ten ibegu, tiesiu taikiniu prisigriebiu Chabliu savo ir begu lauk. Dar Panormaoj yra kita vynine, mazesne, pamirsau pavadinima dabar, ten dar kazka idomesnio randu. Bet, kaip Dovile ir minejo, norisi gero vyno uz protinga kaina. Ir man irgi labai keista -tinklu vyniniu dideja, konkurencija dideja, o kainos - nope. Nesamone...
    Somelje mokslas - dar viena laisvalaiko svajone man :) Vis noreciau atrasti ir skirti tam laiko, daug ismokti. Et, gal kada nors.... :) Bet man tai zavu! Kazkodel :))
    Cha cha, dabar galvoju, kad gana su tais komentarais, nes norejau plestis apie shoppingus ir etc, ziuriu kad cia galo nesimato visai diskusijai :)))
    Skaitytoja

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt, kad reikia gyvai meetą daryti, kad papliurpt visoms kartu.

      Panaikinti
  13. Merginos, mielai kur nors viena kita taure balto vyno paragauciau su jumis:)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Cha cha, as irgi kazkada jau tokia minti turejau :))) Nors nepazistu ne vienos, bet kazkaip smagiai bendraujasi :)
    Skaitytoja

    AtsakytiPanaikinti
  15. Gal kita savaitę? Galiu bet kurią dieną, išskyrus pirmadienį. O kaip jums?:)

    AtsakytiPanaikinti
  16. Man tinka bet kuri, nes atostogausiu, bet niekur iš Vln neišvažiuosiu.

    AtsakytiPanaikinti
  17. Taigi, miela Skaitytoja, Dovilė ir aš galime prisitaikyti prie Tau patogaus laiko:) Parašyk prašau odetajok@gmail.com Labai laukiu:)

    AtsakytiPanaikinti
  18. Merginos! Jei planai negriuna pas mane, manes nera LT visa kita savaite. Jungciausi tada nebent po svenciu?

    AtsakytiPanaikinti
  19. Liudna aisku, bet geriau planai negriūtu, tikriausiai:) Po švenčių irgi gerai:)

    AtsakytiPanaikinti
  20. As irgi tikiuosi, kad negrius :) Juolab, kad darbiniai reikalai. Cha, bet kaip smagu, idomu bus virtualius pasnekesius perkelti prie vyno taures kada :)

    AtsakytiPanaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu