Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Sumuštinis su baravykais, bet ne pusryčiams

Kai atvažiuoja į sodybą senai nematyti draugai ir esi jų laaaabai pasiilgęs būtinai norisi pasidalinti kažkuio nuastabiausiu. Bet bendravimui laiko skirti norėjosi labiausiai ir daugiausiai, tad reikėjo sugalvoti kažką greitai ir nerealiai skaniai užburiančio.
Ryte, išėję su vyru pagrybauti, radome 10 baravykų, iš jų net 7 buvo nuostabiai nesukirmiję. Todėl, net nereikiant pasitelkti fantazijos, pagaminau užkandėlius, kurie netrukdytų mūsų plepesiams:)))
labai švieži ir nesukirmiję baravykai
didelis šaukšas sviesto
druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų, bet ne per daug
Jokiais būdais nepridėkite visokių prieskonių. Baravykai nuostabiai skanūs ir kvapnūs patys iš savęs, todėl tereikia juos supjaustyti smulkiomis juostelėmis, ir po 1,5-2 minutes apkepti ant kiekvienos pusės. Tada apiberti šiek tiek druskos ir maltų juodųjų pipirų. Dėti ant duonos ir valgyti, valgyti, valgyti....plepėti plepėti plepėti....užgerti baltu sausu kokybišku vynu ir toliau viską pakartoti vėl ir vėl:) Gal dėl to man patinka ruduo:)
Tik neperkepkite, juos galima valgyti ir žalius:))

8 komentarai:

  1. Ovaje!!!! negali manęs į savo draugų sąrašą įrašyti :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip ir sutarkime, kai būsi LT parašyk, būtinai pavaišinsiu....prisišaldžiau pusę kameros:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš ir anties kepenėlių norėčiau :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Su anties kepenėlėmis, tai jau kaip pasiseks...juk čia LT, delikatesų nevisada būna, o ypač šviežių. Bet pasistengsiu...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Atsakymai
    1. Aha...man jos tebetįsta dar vis....O kaip Norvegijoje su baravykais?:)

      Panaikinti
  6. Prastesnio derinio nebesugalvosi...kepti baravykai ant duonos...net pykina

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsargiai, neapsivemkite, bet pasiūlykite geresnį. O gal vėl su bulvėmis?

      Panaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu