Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. rugpjūčio 2 d., ketvirtadienis

Avienos kotletukai su šparaginėmis pupelėmis

Tai labai paprasta šeimyninė vakarienė eilinę darbo dieną, kai neprivalgai pietų, o iš darbo grįžti laiku ir turi likutį maltos mėsos iš vakarykščio http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/08/garinti-graikskais-motyvais-avienos.html todėl neaprašinėsiu kotletukų gaminimo.
Sudedu kotletukus kepti į mano stebuklingus Zepter puodus. Kai susiformuoja plutelė vienoje pusėje ir apverčiu ant kitos, o tai trunka po 15 minučių (kepant ant nedidelės ugnies). Užplikau iš mamos atsivežtas šparagines pupeles. Po 10 minučių sudedu jas į puodą ant kotletukų, kad įsigertų mėsiškų kvapų ir dar labiau suminkštėtų. Po 5 minučių išjungiu kaitlentę ir palieku viską baigti troškintis dar 10min.
Dukrai labiausiai patiko kepti kotletukai, vyrui garinti, kaip viršuje pateiktoje nuorodoje. O man? Švelnesni garinti, pikantiškesni kepti, bet dabar stengiuosi sveikiau maitintis, tai renkuosi garintus:) O šparaginės pupelės? Jos nuostabiai traškios ir maloniai aromatingos:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu