Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

Įdarytos paprikos papuoštos ančiuviais

Ar jaučiate, kad vasara keliauja į antrą pusę, ar matote vis gausėjantį derlių? Visos daržovės šviečia šviežumu, traškumu ir kuo toliau tuo mažiau norisi mėsos. Kai tokios nuotaikos ir norisi lengvumo, gaminu įdarytas paprikas daržovėmis ir puošiu ančiuviais:
Trijų žmonių vakarienei reikės:
3 didelių baltų paprikų
1 didelio svogūno
1 čili pipiro su sėklomis
2 česnako skiltelių
1 vidutinio dydžio baklažano
1 jaunos stangrios cukinijos
2 jaunų nedidelių morkų
1 raudonosios paprikos
2 pomidorų
raudonėlio
aliejaus
druskos
maltų juodų pipirų
2 didelių, su lupena virtų bulvių
Susmulkinu visas daržoves, išskyrus baltąsias paprikas ir bulves. Pirmiausia apkepu svogūnus, česnakus, morkas, po keleto minučių į keptuvę keliauja baklažanai su pomidorais ir raudonaja paprika. Troškinu 30 minučių. Dedu cukiniją ir dar 5 minutes palaikau. Atvėsinu ir kemšu baltąsias paprikas.

Į skardą išteptą aliejumi dedu kimštas paprikas, perpjautas bulves, užkloju sūdytu ančiuviu ir kišu į orkaitę pusvalandžiui.
Ančiuvių sūrumas maloniai įsigeria į bulves ir įdarytas paprikas. Bulvės švelniai pagelsta, o paprika paskrunda. Belieka viską gražiai perdėtiį lėkštes ir palinkėti skanaus:)
Laaaaabai skanu:) REKOMENDUOJU VISIEMS:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu