Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

papillote de perche au champignons/ sterko papilotė su šampinjonais

Mes visada visur skubame, lekiame, bėgame, nespėjame....o kada laikas sau? Kada pagaliau sustosime, apsidarysime, pamatysime...kada?.. kai mūsų nebebus?...
Žaviuosi prancūzais...ramūs, neskubantys, gyvenantys čia ir dabar, bendraujantys ir tam skiriantys labai daug savo laiko, mylintys save ir tai ką jie daro. Ir šypsenos...malonios....nedirbtinės...linksmos...
O, kaip mano kolega sako... reikia valgyti daug žuvies ir galva prašviesės. O kai galvoje šviesu, tai ir aplinkui neliūdna. Šiandien jau pavasaris, nesvarbu, kad kalendorinis, bet jau ir saulė teka anksčiau ir diena ilgesnė ir šiaip, juk greitai viskas sužaliuos....tada valgysime salotas, ridikėlius, šaltibarčius ir lauksime vasaros, atostogų:)
Papilotė su sterku ir šampinjonais:
1 sterko file
4-5 šampinjonai, priklausomai nuo dydžio
riekelė svogūno
aliejaus
rupios druskos
maltos, džiovintos petražolės
raudonųjų pipiriukų
kepimo popieriaus
virvutės
Viskas nerealiai paprasta ir greita. Viską sudedu ant kepimo popieriaus, pabarstau druska, petražolėmis, pipiriukais, poto sulankstau, surišu ir kepu įkaitintoje iki 210 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.
Išvynioję popierių pamatome sultingą žuvies kepsnį, kurį dedu į lėkštę apšlakstau tyru alyvuogiu aliejumi, papuošiu petražolės lapeliu ir linkiu SKANAUS:)
Tikrai buvo labai skanu:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu