Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2012 m. sausio 7 d., šeštadienis

Midijos pikantiškame pomidorų padaže

Midijos, jos turi labai specialų skonį, bet jį vis norisi pajusti savo gomuryje...vėl ir vėl. Eidama IKI parduotuvėje , prisiminiau, kad labai labai seniai jas ir bevalgiau. Kai slidinėjome, ten be makaronų ir picų daugiau kažko ir nebuvo, jau nekalbant apie midijas. O čia pardavėja maloniai pasisiūlė ir pakuotę išardyti ir atrinkti kokybiškas. Fantastika, gerėja aptarnavimo kokybė! Nors aš midijas galiu valgyti bet kokioje formoje, tačiau šiandien  užsimaniau tik šviežių (nešaldytų) ir su pomidorų padažu paruoštų geldelių.
Reikės:
0,5 kg šviežių midijų,
1 saliero stiebo
2 česnako skiltelių
0,5 čili pipiro
1 smulkintų pomidorų indelio
100ml balto sauso vyno
100 ml vandens
šlakelio aliejaus
1 šaukšto prieskoninių žolių ( Kokias jūs tik mėgstate)
Gal ir reikėtų gaminti ant sviesto, bet aš naudojau alyvuogių aliejų. Aliejuje apkepiau supjaustytą saliero kotą, čili pipiro puselę bei česnako skilteles. Jiems apkepus, supyliau vyną, vandenį, kapotus pomidorus,o viskam užvirus sudėjau gerai nupaultas midijas. Troškinau apie 5 minutes. Pateikiau su skrebučiais ir baltu vynu. Labai skanu, o sultinukas Fantastiškas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu