Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Jautienos carpaccio cukinijų pataluose

Vaikščiodama po namus, vis mąsčiau, kad kažko noriu, o ko noriu - pati nežinau:). Kažko nedaug, truputi pikantiško, šiek tiek mėsiško, o gal sūriško, salotų gaivumo, ar visko viename....Šaldytuvo dureles atidarau, uždarau ir vėl atidarau...kol vyrui atsibodo tas mano blaškymąsis. Pasiūlė pagaminti carpaccio, juk kameroje turiu užšaldytą  jautienos išpjovos likutį.
Vos penketas minučių - ir patiekalas pagamintas.
Šiam Jautienos carpaccio panaudojau turimus šaldytuve produktus, todėl patiekalas šiek tiek kitoks, nei klasikinis:
0,5 nedidelės cukinijos
Ypatingai plonai supjaustytos šaldytos jautienos išpjovos
kaparėlių
Parmezano, kadangi jo neturėjau, papjausčiau "Prūsijos"
itin tyro alyvuogių aliejaus
maltų juodųjų pipirų
šlakelio balzaminio acto
Labai plonai supjausčiau cukiniją, ant viršaus sudėjau ypač plonai pjaustytos jautienos išpjovą, sūrį, apšlaksčiau itin tyru alyvuogių aliejumi, apibarsčiau maltais juodaisiais pipirais, kaparėliais ir finale apliejau šlakeliu balzaminio acto. Kaip tik to ir norėjau...
Žiauriai skanu:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu