Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Jūros šukučių užkandėlė

Atsakomasis smūgis jūros šukučių užkandėlei, kurį pateikė Erika su Jurgiu, kai svečiavomės pas juos. Žuvies parduotuvėlėje nusipirkau neapsakomo grožio jūros šukutes. Pažiūrėkite, kokios jos didelės, šviežios, purutės, minkštutės...o pagaminimas ypač paprastas.
Aš mėgstu kuo paprastesnį maistą (kuo mažiau gogalmogal). Todėl savo eksperimentą pateikiau kuo natūralesnį. Užkandėlei tereikia (mūsų kompanija buvo 7, tai vieną jūros šukutę palikau labiausiai išalkusiam):
8 jūros šukučių
1 šaukšto sviesto
rukolos (gražgarsčių) salotų
kokybiško alyvuogių aliejaus apšlakstymui
Įkaitinu sviestą, padedu jūros šukutes ir apkepu ant vienos pusės apie 3 minutes, ant kitos 2. SVARBIAUSIA NEPERKEPTI! Tai, ką reikia būtinai paragauti, nebūtinai tokiu pavidalu, yra milijonai kitų, bet net didžiausi skeptikai sutinka su jūros šukučių skonio subtilumu.


3 komentarai:

  1. Laabai noorėčiau, tavo variantas laabai viliojančiai arodo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei ne paslaptis, kurioje žuvies parduotuvėje pirkote? Kokia šukučių kaina?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rennie, ačiū, mėgstu lengvai pagaminamus patiekalus
    Anonimiškas, būna pirkti Panoramos Rimi, bet dažniausiai su kiautu. Išdorojimui tenka sugaišti šiek tiek laiko, tačiau verta:)

    AtsakytiPanaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu