Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. lapkričio 7 d., pirmadienis

Ėriuko kepenėlių troškinys

Kadangi mano paruoštas garnyras virto pagrindiniu patiekalu ir buvo suvalgytas anksčiau laiko. Todėl skubiai teko keisti pietų planą. Ėriukas buvo nedidukas, tad ir kepenėlių daug nebuvo, todėl sugalvojau, kad geriausiai bus jas troškinti.
Patiekalui reikės:
300g ėriuko kepenėlių (galima ir kitokias)
3 didelių svogūnų
3 morkų
3 petražolių šaknų ( galima naudoti salierą)
100 ml grietinėlės
100 ml vandens
žiupsnelis druskos, mėtų, pipirų, lauro lapų
miltų apvolioti kepenėles
Supjaustau nedideliais gabalėliais kepenėles, apvolioju miltuose ir apkepu. Svogūnus supjaustau griežinėliais, morkas ir petražolės šaknis sutarkuoju burokine tarka, viską apkepu. Apkeptas kepenėles ir daržoves sudedu į troškintuvą, suberiu smulkintas mėtas ir kitus prieskonius, užpilu vandens ir palieku troškintis apie pusę valandos. Baigiant kepti supilu grietinėlę, viską gerai išmaišau. Pateikiu su raugintais agurkais. Tai labai paprastas, kasdieniškas patiekalas. Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu