Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Žaliuokių mišrainė

Grybai grybukai. Kaip gera pasivaikščioti po mišką ir jūsų paieškoti. Labai mėgstame šį užsiėmimą. Gaila, kad šiais metais grybų mažokai miške ir tie patys sukirmiję, bet vakarienei užteks. Šį kartą prisigrybavome žaliuokių. Panaršiusi internete, radau Redos receptuką http://laisvalaikisvirtuveje.blogspot.com/2011/08/grybu-misraine-ziemai.html, kurį pritaikiau savo grybukams.
1 litras virtų žaliuokių
5 nemaži svogūnai
4 didelės morkos
1 stiklainis natūralaus pomidorų padažo
1 stiklinė saulėgražų aliejaus
druskos, kvepenčiųjų pipirų, muskato riešuto, lauro lapo
Pirmiausia apkepiau smulkintus svogūnus, atskirai apkepiau tarkuotas morkas, išviriau žaliuokes. Po to viską išmaišiau viename puode, subėriau prieskonius ir pakepiau apie 15-20 minučių, nuolat maišydama. Baigiant kepti, kai pamatai, kad jau masė susilieja į vieną bendrą, supyliau pomidorų padažą ir palikau pasitroškinti dar 5-7 minutes.
Valgėme mišrainę su juoda duona ir užsikasdami čili pipiriuku. Skonis vertas nuodėmės:)
Skanaus ir visiems rekomenduoju išbandyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu