Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Bulvių virtinukai su šviežių grybų padažu

Liko vakar  5 virtos bulvės. Pažiūrėjau pažiūrėjau, nei kepti, nei kažkokį ypatingą patiekalą padaryti. Valio, radau...http://aj-receptai.blogspot.com receptuką.
Virtų bulvių likutis ( pas mane 5vnt.)
1 kiaušinis
2 šaukštai krakmolo
žiupsnelis smulkintų petražolių

Bulves sumaliau mėsmale, įmušiau kiaušinį, įdėjau krakmolą ir petražoles. Viską gerai išminkiau. masė gavosi šiek tiek lipnoka. Darydama virtinukus šlapinau rankas, kad neliptų ir dėjau į verdantį pasūdytą vandenį. Viriau kol iškilo į paviršių.
Padažui:
švieži, smulkinti, apvirti grybai
1 vnt. smulkintas svogūnas
1 šaukštas grietinės
druskos, pipirų pagal skonį
Virtinukų skonis buvo kaip virtų bulvių cepelinų, o grybukai atstojo tiek įdarą tiek padažą. Labai skanu ir paprasta. Ačiū AJreceptams:)






5 komentarai:

  1. Mėėėgstu tokius paprastus patiekaliukus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kokie geručiai, aš nuo tokių, dar su grybų padažu, tiesiog lydausi :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pasigirsiu, tikrai pavyko. Gavosi labai minkštučiai, švelnučiai...dukra aišku atsisakė grybų padažiuko, bet su sviestu liko patenkinta. Labai rekomenduoju

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ooo kad kas vakarienei siandien patiektu toki patiekala, svajone :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai lengva pasigaminti, tik nedėkite miltų. Kartą įdėjau, gavosi kažkas link itališkų nepavykusių virtinukų, guminukai - veltinukai.

    AtsakytiPanaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu