Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

Alyvuogės su Gorgonzolos sūriu

Šis receptas turėtų vadintis "Kaip Odeta su Rasa dieną ilgino". Istorija tokia: atvažiavo į svečius draugai, vyrai kaip visada žvejoti, draugauti savo reikalais, o moterys paliekamos prie ūkio. Taip ir mes, likome kautis su maistu. Reikia paruošti kažką tokio užkandėlei, kad ne daug, bet skaniai, rafinuotai...ir mes kantrios moteriškės nusprendėme įdaryti ypač paprastas juodasias alyvuoges su sūriu "Gorgonzola". Kadangi esame nepratę tiek ilgai ir kantriai dirbti su dantų krapštku, mintyse, o po to ir garsiai pavadinimą patiekalui suteikėme "Kaip Odeta su Rasa dieną ilgino" (pagal Lietuvių liaudies pasaką).
1 indelis konservuotų be kauliukų, juodųjų alyvuogių
1 pakuotė (apie 150g) Gorgonzolos sūrio ( kas liko, tiesiog suvalgėme)
3 vnt. dantų krapštukai ( 1 atsarginis)
2 arbatiniai šaukšteliai (alyvuogių "uždarymui")
EURIKA! Nerealus, tik kantrybės reikalaujantis, bet tas paprastas, nuobodžias alyvuoges užpildantis ir tarpusavyje derantis skonis!!! Jeigu tingite "dieną ilginti", tiesiog šalia alyvuogių padėkite Gorgonzlos, Rokforo, Fetos ar kito išraiškingo sūrio...tikiu, bus fantastiška!

1 komentaras:

  1. Skonis buvo tikrai netikėtai geras (bent jau man netikėtai :))), o ir įvertintos jos buvo greitai ir manau labai teigiamai, nes tiesiog jų labai greit nebeliko :) Žodziu puikus užkandis!

    AtsakytiPanaikinti

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu