Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Steikas

Atvyksta daug svečių. Galva skauda, kuo pavaišinti, kad būtų nekasdieniška, paprasta ir skanu. Pasirodo jau ir  Lietuvoje galima nusipirkti puikios kokybės jautienos. Nusipirkau brandintos jautienos išpjovos. Todėl ilgo galvojimo ką paruošiu svečiams nebeliko.


Tiesiog supjausčiau jautienos išpjovą apie 4cm storio gabalais, nemarinavau, neprieskoninau, tik baigiant kepti pabarsčiau druska. Pipirus, prieskonines žoleles kiekvienas įsidėjo pagal poreikį.


Gavosi labai natūralus jautienos kepsnys. Šiuo atveju, vidutiniškai iškeptas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu