Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

Ryžiai su vištienos kariu

Kartai užsinoriu suvalgyti pikantiškai ar net aštriai. Vištienos krūtinėlė švelni, ryžiai taip pat, bet karis puikiausiai sutaeiks pikantiškumo.


1 vnt. vištienos krūtinėlės
1 vnt. svogūnas
2 skiltelės česnako
0,5 indelio pomidorų pastos
1 nedidelė cukinija
3 šaukštai kario miltelių ( geriau indiškos kilmės)
0,5 šaukštelio maltų čili pipirų
1 vnt. laimo sulčių
sezamo aliejaus
150g ryžių
druskos pagal skonį

Vištieną, svogūną susmulkiname ir trumpai apkepame (šį patiekalą aš dariau wok tipo keptuvėje) tada sudėjau pomidorų pastą, karį, čili miltelius, apvirtus ryžius. Kai ryžiai suminkštėjo sutarkavau, burokine trintuve, cukiniją. Pabaigoje išspaudžiu laimo sulitis ir suberiu susmulkintą česnaką. Viską gerai išmaišau. Tai labai greitas patiekalas. Gal šiame patiekale man dar būtų nepamaišiusios krevetės, bet tai jau bus kitą kartą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu