Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugpjūčio 25 d., ketvirtadienis

lydeka įdaryti pipirai

Sugavo vyras lydeką (svėrė 1kg) ir paprašė, kad tik nekepčiau jos, nes kaulų rakinėti nenori. Nupjovus galvą, išėmus pagrindinį kaulą, mėsos nelabai ir liko. Sugalvojau padaryti "žuvies balandėlius"

3 vnt. baltosios paprikos
1 kg neišdorotos lydekos (reikia išdoroti ir sumalti)
1 vnt. nelabai didelis svogūnas (smulkintas)
1 vnt. morka (sutarkuojame)
150g ryžiai
petražolės (smulkintos)

Išdorotą lydeką sumalame, svogūnus su morkomis pakepame, ryžius apverdame. Atvėsiname produktus, viską gerai išmaišome. Iš pipirų išimame sėklas ir prikemšame su įdaru. Kepame orkaitėje kol pradeda sklisti žuvies kvapas


Gavosi gaiviai sultingas "žuvies balandėlis" su stipriai išreikštu lydekos skoniu.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu