Interneto puslapio peržiūrų skaičius

2011 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

kepti burokėliai

Labai mėgstu burokėlius ir labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje jie gali būti kasdieninis maistas. Nevirti kepti burokėliai orkaitėje man buvo nuostabus atradimas.
1 vnt. burokas ( aš mėgstu ilguosius)
2-3 skiltelės česnako
1 citrina arba laimo vaisius
druskos
Skardą pašlakščiau (labai mažai) aliejumi. Iš vieno nemažo pailgo buroko gavosi pilna skarda riekučių. Pabarsčiau druska ir pašoviau į įkaitintą iki 1800C orkaitę, kepė 10 minučių, poto pabarsčiau smulkintu česnaku ir palaisčiau laimo sultimis ir dar pakepiau 5minutes.

Kai sudėjau į lėkštę, dar lengvai apliejau aliejumi. Vakarienei buvo sočios sveikuoliškos salotos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentuokite, diskutuokime, labai laukiu